Μενού

Είδε το Λαμπραντόρ να ξαπλώνει πάνω στις ακαθαρσίες του κοιτώντας τον τοίχο. Τότε δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία…

Shares 828

Λαμπραντόρ Η Tammy Graves από τη Βόρεια Καρολίνα είναι μέλος μιας οργάνωσης που προστατεύει τα ζώα και εργάζεται για να σώσει τα σκυλιά από τον μπόγια. Κατά την τελευταία επίσκεψή της, είδε ένα σκυλί στο κυνοκομείο που πάγωσε την καρδιά της. Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του με το ακόλουθο μήνυμα στη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook:

Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι παρατούν τα σκυλιά τους στο καταφύγιο. Αυτό το σκυλί χθες το πρωί ξύπνησε ευτυχισμένο σε έναν καναπέ ή σε ένα ζεστό κρεβάτι, περιμένοντας να το ταΐσουν, χοροπηδώντας με τη σκέψη ότι θα πήγαινε στο πάρκο. Αντ” αυτού πήγε σε ένα μέρος όπου υπάρχουν άλλα 275 σκυλιά που γαβγίζουν για να ελευθερωθούν, όπου μυρίζει σαν τον θάνατο και οι πόρτες είναι κλειστές όλη την ώρα.

Ζώα που περνάνε και δεν επιστρέφουν ποτέ. Και αυτός δεν έχει ιδέα τι του επιφυλάσει το μέλλον. Το μόνο που ξέρει είναι ότι δεν ζήτησε να είναι εδώ. Δεν είχε καν ζητήσει να γεννηθεί σε ανεύθυνους ιδιοκτήτες. Σήμερα όμως, στέκεται κουλουριασμένος από το φόβο, σε μια λίμνη από τα ούρα του. Φοβάται να κινηθεί, φοβάται να κοιτάξει οποιονδήποτε στα μάτια, νομίζοντας απλά ότι ίσως να μπορέσει να εξαφανιστεί στον τοίχο. Διότι αν κανείς δεν τον δει, ίσως απλά μπορέσει να ξεφύγει από την μοίρα που τον περιμένει. Αυτή είναι η πραγματικότητα των ανεύθυνων ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων και των καταφυγίων. Αυτό δεν είναι θέμα του καταφύγιου, αυτό δεν είναι ζήτημα διάσωσης. Αυτό είναι θέμα ανεύθυνων ανθρώπων.

Την δημοσίευση της Tammy την μοιράστηκαν πάνω από 100.000 φορές και εκατοντάδες άνθρωποι προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν το τρομοκρατημένο σκυλάκι που ονομάζεται «June Cash». Ευτυχώς, αυτό το σκυλί κατέληξε σε ένα στοργικό σπίτι, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα σαν και αυτό εκεί έξω.

fanpage.gr

Shares 828

Σχόλια


Read more:
Close