Μενού

Οικογένεια γύρισε σπίτι της και βρήκε τους τοίχους γεμάτους αίματα

Shares 218

γερμανικός ποιμενικός Μία οικογένεια από τη Βιρτζίνια επέστρεφε σπίτι, όταν βρήκε τα πατώματα και τους τοίχους γεμάτους αίματα. Υπεύθυνος ήταν ο γερμανικός ποιμενικός τους, που επιτέθηκε σε έναν διαρρήκτη όσο εκείνοι ήταν έξω.

Στην αρχή, ο Τρίσταν Μούριν και η μητέρα του δεν παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι ένα βράδυ.

Όμως μόλις είδε τον αγαπημένο του σκύλο, Όντεν, να τους περιμένει με ανυπομονησία στην εξώπορτα, ο Τρίσταν κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο Τρίσταν Μούριν και η μητέρα του τρομοκρατήθηκαν όταν μπήκαν στο σπίτι τους στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια και βρήκαν τα πατώματα και τους τοίχους καλυμμένους με αίμα.

γερμανικός ποιμενικός

Συνειδητοποίησαν πως ο γερμανικός ποιμενικός τους, Όντεν, είχε επιτεθεί σε έναν διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι τους όσο εκείνοι έλλειπαν.

γερμανικός ποιμενικός

Τότε είδαν σταγόνες αίματος στον πρώτο όροφο. Όταν κοίταξαν στον επάνω όροφο, βρήκαν μια σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου.

«Ψάξαμε στον επάνω όροφο και το μόνο που βλέπαμε, ήταν ίχνη αίματος που κατευθύνονταν προς τα κάτω», ανέφερε ο Τρίσταν.

Μεγάλες ποσότητες αίματος βρέθηκαν και στους τοίχους.

Ο Μούριν ανέφερε πως τίποτα δεν κλάπηκε από το σπίτι και ο διαρρήκτης δεν βρισκόταν πια στο εσωτερικό του όταν εκείνος και η μητέρα του επέστρεψαν.

Υπήρχαν αρκετές παρόμοιες διαρρήξεις στη γειτονιά, όμως αυτή τη φορά, το μόνο πράγμα που κατάφερε να πάρει μαζί του ο κλέφτης, ήταν η ζωή του.

Υπήρχε αίμα στα πατώματα και τους τοίχους του σπιτιού, με ένα μονοπάτι στις σκάλες να κατευθύνεται προς τον κάτω όροφο.

γερμανικός ποιμενικός

Ματωμένα αποτυπώματα υπήρχαν στις πόρτες του επάνω ορόφου, στην προσπάθεια του διαρρήκτη να ξεφύγει. 

γερμανικός ποιμενικός

Υπήρχαν λίμνες αίματος μπροστά από τις σκάλες του δεύτερου ορόφου του σπιτιού.

γερμανικός ποιμενικός

Ο ίδιος ανέφερε πως αν και ο Όντεν είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε επιθετικός. «Παίζει με τα παιδιά, όλη η γειτονιά τον ξέρει. Ο κόσμος τον λατρεύει, τα παιδιά τον πλησιάζουν και θέλουν να τον αγγίξουν και να παίξουν μαζί του», συνέχισε.

Είπε πως είναι υπερήφανος για τον σκύλο του, που αποκαλεί καλύτερό του φίλο και προστάτεψε το σπίτι τους. «Νομίζω πως ο σκύλος την έκανε τη δουλειά του. Ήξερε πως κάποιος -που δεν έπρεπε να είναι εκεί- μπήκε στο σπίτι, γνωρίζοντας πως κανείς δεν είναι μέσα και θα έκανε κάτι που δε θα έπρεπε να κάνει».

Ο Μούριν (στα δεξιά) ανέφερε πως είναι περήφανος για τον σκύλο που «έκανε τη δουλειά του» και προστάτεψε το σπίτι τους.

γερμανικός ποιμενικός

Ανέφερε πως αν και είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε επιθετικός. Παίζει πολύ συχνά, μάλιστα, με τα παιδιά της γειτονιάς.

γερμανικός ποιμενικός

«Έτσι, ήξερε πως κάτι πρέπει να κάνει γι’ αυτό.»

Είπε πως η οικογένεια πλέον μοιράζεται την ιστορία της ελπίζοντας πως έτσι θα βρει τον διαρρήκτη, που πιστεύει ότι χρίζει σοβαρής ιατρικής παρακολούθησης.

Πόσταρε ένα βίντεο του φρικτού σκηνικού στο Facebook, που έχει ήδη προβληθεί πάνω από 16 εκατ. φορές.

«Ο καλύτερός μου φίλος, Όντεν – ένας γερμανικός ποιμενικός, προστάτεψε το σπίτι μου και τα υπάρχοντά μου, όταν εγώ δεν βρισκόμουν εκεί. Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος γι’ αυτόν», έγραψε στη λεζάντα.

«Τόσο υπέροχη ράτσα! Γι’ αυτό όσοι δεν έχουν σκύλο στο σπίτι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να υιοθετήσουν ή να αγοράσουν έναν. Παρακαλώ, κοινοποιήστε για να εξαπλωθεί η ιστορία».

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό, αλλά καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Είπε πως η οικογένεια πλέον μοιράζεται την ιστορία της ελπίζοντας πως έτσι θα βρει τον διαρρήκτη, που πιστεύει ότι χρίζει σοβαρής ιατρικής παρακολούθησης. 

γερμανικός ποιμενικός

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Shares 218

Σχόλια


Read more:
Close