Μενού

Οι άντρες που έχουν σκύλο «κερδίζουν» τις γυναίκες

Shares 76

Σκύλος γυναίκες άντρες Μία στις πέντε γυναίκες βρίσκει ελκυστικό έναν άντρα με κατοικίδιο.

Ξεχάστε τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ρούχα γνωστών οίκων μόδας και τους παχυλούς μισθούς. Φαίνεται ότι οι άντρες που είναι δημοφιλείς με τις γυναίκες είναι αυτοί που… έχουν σκύλο.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, που επικαλείται η MailOnline, μία στις πέντε γυναίκες δήλωσαν ότι ένας άντρας με ένα σκύλο είναι αμέσως πιο ελκυστικός από τους υπόλοιπους.

Μόλις μία στις 20 δήλωσαν ότι τους αρέσουν οι άντρες που ντύνονται με ακριβά ρούχα, ενώ ένα 6% αυτών φαίνεται πως εκτιμά ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Ένας σκύλος είναι δύο φορές πιο ελκυστικός ως «χαρακτηριστικό» από ένα καλό μισθό (11%) ή ένα μεγάλο σπίτι (12%), όπως έδειξε η έρευνα που έγινε σε 2.000 Βρετανούς, με σκοπό να εντοπιστούν ποιοι άλλοι παράγοντες μπορεί να παίζουν ρόλο στην έλξη μεταξύ δύο ατόμων, πέρα από τη φυσική έλξη.

Οι μισοί άντρες δήλωσαν, ότι τους αρέσουν οι γυναίκες που τους κάνουν να νιώθουν πιο χαλαροί και ήρεμοι, ενώ τέσσερις στους δέκα εκτιμούν και τα κομπλιμέντα για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι άντρες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν «παραδοσιακές» τεχνικές φλερτ, όπως η διατήρηση της επαφής με τα μάτια (eye contact).

Η έρευνα αυτή –σημειώνει το δημοσίευμα- συμπίπτει με μια λίστα που συνέταξε η ψυχοσεξουαλική θεραπεύτρια Cate Mackenzie γύρω από τις καλύτερες τεχνικές για φλερτ, σύμφωνα με την οποία οι μισοί άντρες πιστεύουν ότι η διατήρηση της οπτικής επαφής είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, ακολουθούμενη από τα κομπλιμέντα (41%) και τα πειράγματα/χιούμορ (32%).

Πηγή

Shares 76

Σχόλια


Read more:
Close