Μενού

Η αλεπού αποδείχθηκε κάτι πολύ πιο… άγριο! (βίντεο)

Shares 22

πούμα αλεπού Την τρομάρα της ζωής του (αν και δεν φαίνεται στο video είναι η αλήθεια) πήρε ένας ενθουσιώδης φυσιοδίφης όταν αντιλήφθηκε πως στην παγίδα που είχε στήσει για αλεπούδες, κρυβόταν κάτι πολύ πιο επικίνδυνο!

Και συγκεκριμένα, ένα… πούμα! Και σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, έπρεπε να το ελευθερώσει κιόλας, καθώς η αιχμαλώτιση «λιονταριών του βουνού» θεωρείται παράνομη!

«Ο σύζυγός μου απολαμβάνει να μαθαίνει πράγματα για τη φύση στα δύο μικρά αγόρια μας. Ζούμε σε μια περιοχή που μπορούμε να παρατηρήσουμε διάφορα θηράματα, όπως αλεπούδες, ρακούνς και αγριόγατες. Η παγίδα μας είναι ακίνδυνη και ανώδυνη για τα ζώα. Την ελέγχουμε κάθε μέρα», σημειώνει μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων στην περιγραφή του video που ανέβηκε στο διαδίκτυο, συμπληρώνοντας:

«Ζούμε σε μια περιοχή με πούμα, ωστόσο είναι εξαιρετικά σπάνιο να πιάσουμε ένα. Φαντάζεστε την έκπληξή μας όταν ελέγξαμε την παγίδα το πρωί. Για να ελευθερώσεις ωστόσο το ζώο, πρέπει να εκτεθείς σε κίνδυνο. Και σίγουρα αυτή δεν ήταν μια ευτυχισμένη γάτα! Πολύ έντονη στιγμή!»

Πηγή

Shares 22

Σχόλια


Read more:
Close