Μενού

H τελευταία βόλτα ενός γέρικου σκύλου – H Φωτογραφία που συγκίνησε τo διαδίκτυο!

Shares 4K

Σκύλος Όλα τα σκυλιά πάνε στον παράδεισο. Αλλά, όπως οι άνθρωποι και οι καλύτεροί τους φίλοι, είναι μια αλήθεια που δε θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα κατοικίδιά μας – ειδικά τα σκυλιά, επειδή τα σκυλιά είναι τα καλύτερα – γίνονται μέλη της οικογένειας. Είναι τα μικρά μας παιδιά, τα αδέρφια μας, τα ανίψια μας.

Τα αγαπάμε και τα λατρεύουμε περισσότερο από τους ανθρώπους. Γι’ αυτό όταν οι σύντομες ζωές τους φτάνουν στο τέλος τους, θέλουμε να κάνουμε τις τελευταίες μέρες τους ξεχωριστές από τις υπόλοιπες, για να του δείξουμε πόσο αγαπητά είναι.

Ένα χρήστης του Reddit με το όνομα ewhippieyoustink2 δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από το σκυλάκι τους στις τελευταίες μέρες του, με λεζάντα: «Η τελευταία βόλτα ενός γέρου σκύλου».

Η ηλικία του σκύλου φαίνεται στο ρυτιδιασμένο του δέρμα, στο αραιό τρίχωμα και στις γκρίζες τρίχες. Με ένα μεγάλο χαμόγελο και κλειστά μάτια, αναπνέει τον καθαρό αέρα για τελευταία φορά.

Αν είστε από αυτούς που κλαίνε περισσότερο όταν πεθαίνουν τα ζώα στις ταινίες παρά για τους ανθρώπους, αυτή η εικόνα είναι NSFW.

Σκύλος

Βρείτε χρόνο ΣΗΜΕΡΑ για να δείξετε λίγη αγάπη και προσοχή στους χνουδωτούς φίλους σας.

deite-to.com

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close