Μενού

H κοπέλα του δεν ήθελε τον σκύλο του στο σπίτι, έτσι αυτός έβαλε την ίδια σε αγγελία! (Εικόνες)

Shares 1K

Σκύλος Το Craigslist (ιστοσελίδα αγγελιών) έχει κάνει κάποιες μοναδικές και πολύ διασκεδαστικές δημοσιεύσεις με το πέρασμα του χρόνου.  Η δημοφιλής ιστοσελίδα έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετικά πολυάσχολη επιχείρηση, καθώς ιδρύθηκε το 1995.

Κάθε μήνα η ιστοσελίδα καταγράφει δισεκατομμύρια προβολές και το Alexa.com την κατατάσσει στην 8η θέση των μεγαλύτερων σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην 60η θέση παγκοσμίως.

Με αυτά τα νούμερα, είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι την επιλέγουν για να δημιουργήσουν διασκεδαστικές και πιασάρικες δημοσιεύσεις που να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Αυτό ακριβώς έκανε και ένας άνδρας όταν δημοσίευσε μια αγγελία με τον τίτλο, “Δωρεάν, για οποιοδήποτε σπίτι την επιθυμεί!”, στην σελίδα του Craigslist στο Roanoke της Virginia. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως προσπαθεί να βρει ένα καινούριο σπίτι για το κατοικίδιο του με το όνομα Molly, καθώς συμπεριλαμβάνει μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του κουταβιού.

Στη συνέχεια εξηγεί πως η κοπέλα του δεν συμπαθεί την πανέμορφη σκυλίτσα του, και για αυτό το λόγο πρέπει να της βρει ένα καινούριο σπίτι!

Αναφέρει κάποια από τα χαρακτηριστικά της, τους τρόπους συμπεριφοράς της και το πόσο εκπαιδευμένη είναι, καθώς και τις ανάγκες περιποίησης και διατροφής της. Από αυτά που γράφει, ακούγεται σαν έναν πολύ κακομαθημένο σκυλί που μόνο κάποιος χαζός θα το έπαιρνε σπίτι του.

Στην τελευταία σειρά αποκαλύπτεται και ρωτάει αν κάποιος ενδιαφέρεται για την εγωίστρια, άπληστη και εφιαλτική του….. κοπέλα! Είναι φοβερός! Ο άντρας αυτός επέλεξε να κρατήσει τη σκυλίτσα του, όταν η κοπέλα του, του ζήτησε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και το σκύλο. Είμαστε σίγουροι πως αν η αγγελία ήταν για το σκύλο σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να τον πάρουν σπίτι τους… και την κοπέλα από την άλλη, αμφιβάλλουμε!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το, αν πιστεύετε πως αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτόν τον άντρα.

Σκύλος

Μετάφραση:

«Στην κοπέλα μου δεν αρέσει η σκυλίτσα μου η Molly. Έτσι πρέπει να της βρω ένα νέο σπίτι. Είναι καθαρόαιμη, από καλή οικογένεια και την έχω εδώ και 4 χρόνια. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια. Δεν είναι πλήρως εκπαιδευμένη. Έχει μακριά μαλλιά, και αυτό συνεπάγεται υψηλό κόστος συντήρησης, ειδικά στο θέμα των νυχιών τα οποία λατρεύει να τα έχει περιποιημένα.

Μένει ξύπνια όλη τη νύχτα φλυαρώντας και κοιμάται όταν λείπω για δουλειά. Τρώει μόνο το καλύτερο και πιο ακριβό φαγητό. Δεν θα σε περιμένει ΠΟΤΕ στην πόρτα όταν επιστρέφεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα και δεν θα σου δώσει την αγάπη που χρειάζεσαι όταν είσαι στα κάτω σου. Δεν δαγκώνει όμως μπορεί να γίνει μοχθηρή!

Λοιπόν… Ενδιαφέρεται κανείς για την 30 ετών, εγωίστρια, κακιά και χρυσοθήρα κοπέλα μου; Ελάτε να την πάρετε! Εγώ και ο σκύλος μου θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!»

tilestwra.com

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close