Μενού

Γεννημένος μαχητής είναι ο Σπίριτ που βρέθηκε εξαθλιωμένος σε ορεινή περιοχή της Άνω Γλυφάδας

Shares 416
υιοθεσία αδέσποτων Σπίριτ κακοποίηση ζώων άνω γλυφάδα Αδέσποτα Δεν σταματά να κουνά την ουρά του στους κτηνιάτρους που τον περιθάλπουν και στους εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) που τον έσωσαν, ο Σπίριτ που εντοπίστηκε στις 27 Αυγούστου να ζει εξαθλιωμένος με κατεστραμμένο το δεξί του μάτι και με πληγές στο κορμάκι του που αιμορραγούσαν σε ορεινή περιοχή της Άνω Γλυφάδας.
υιοθεσία αδέσποτων Σπίριτ κακοποίηση ζώων άνω γλυφάδα Αδέσποτα
Παρά την απίστευτη ταλαιπωρία του ο σκυλάκος δεν έχασε την εμπιστοσύνη τους προς τους ανθρώπους και δε χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και ευγνωμοσύνη του σε όσους νοιάστηκαν για εκείνον.
Το ενθαρρυντικό της κατάστασή του είναι ότι έχει πολύ όρεξη για φαγητό κάτι που θα τον βοηθήσει για να δυναμώσει ο οργανισμός του που εξασθένισε επικίνδυνα εξαιτίας της ασιτίας.
υιοθεσία αδέσποτων Σπίριτ κακοποίηση ζώων άνω γλυφάδα Αδέσποτα
Ευχάριστο επίσης αποτελεί και το γεγονός ότι ο Σπίριτ μπορεί να έχασε το δεξί του ματάκι, αλλά σώθηκε το αριστερό, και με την ειδική αγωγή που λαμβάνει, πάει όλο καλύτερα. Σύντομα θα εξεταστεί και από ειδική οφθαλμολόγο.
Όπως αναφέρει ο Σ.Π.Α.Ζ. ο Σπίριτ είναι θετικός στη Λεϊσμανίωση και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες αιματολογικές εξετάσεις για να ελεγχθεί ξανά ο αιματοκρίτης του, ο οποίος στην πρώτη εξέταση έδειξε να είναι 9%, ενώ οι φυσιολογικές τιμές κυμαίνονται από 37 έως 55%).
υιοθεσία αδέσποτων Σπίριτ κακοποίηση ζώων άνω γλυφάδα Αδέσποτα
«Ευχή όλων μας να είναι σύντομα υγιής και χοντρός και στο δικό του σπίτι.  Ο Σπίριτ έκανε ένα πολύ ωραίο μπάνιο και έβαλε κι ένα εξίσου ωραίο πολύχρωμο φουλάρι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνον και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο επιθυμεί κι εκείνος.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Έλλη για όλα όσα έχει κάνει για τον Σπίριτ. Το πρόγραμμα επιβάλει πολύ ξεκούραση και πολύ φαγητό. Και μια μικρή απογευματινή βολτούλα, έτσι για να ξεμουδιάσει λίγο» αναφέρουν οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ.
υιοθεσία αδέσποτων Σπίριτ κακοποίηση ζώων άνω γλυφάδα Αδέσποτα
Shares 416

Σχόλια


Read more:
Close