Μενού

Ευχήθηκε να μεταμορφωθεί σε αληθινό το λούτρινο σκυλάκι της. Η αντίδρασή της όταν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της; ανεκτίμητη!

Shares 679

σκυλάκι Θυμάστε καλά εκείνο το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο που σας έδωσαν όταν ήσασταν μικροί; Αυτό το πράγμα που θέλατε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και τελικά σας το έφερε ο Άγιος Βασίλης; Η χαρά σας είναι κάτι που ούτε εσείς ούτε οι γονείς σας μπορούν να ξεχάσουν.

Παλιά όμως τα βίντεο δεν ήταν τόσο διαδεδομένα κι έτσι αυτή η στιγμή χάθηκε, αν και δεν πρόκειται να την ξεχάσει κανείς. Ευτυχώς σήμερα όλοι μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο ανά πάσα στιγμή και να μοιραζόμαστε την χαρά της στιγμής με όλους.

Όλοι έχουμε μια ξεχωριστή ευχή για τα Χριστούγεννα και αυτό το κορίτσι είδε την δική της να πραγματοποιείται. Ήθελε να μεταμορφωθεί η Luna, το λούτρινο σκυλάκι της, σε κανονικό κουταβάκι.

Δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπο της και μόνο στην σκέψη!

σκυλάκι

Μετά από μερικές εβδομάδες, οι γονείς της πραγματοποίησαν την ευχή της. Της ζήτησαν να κλείσει τα μάτια, πήραν την Luna απ’τα χέρια της και έδωσαν στο κορίτσι ένα κουταβάκι με έναν κόκκινο φιόγκο γύρω από το λαιμό.

σκυλάκι

Ήσασταν ποτέ τόσο ευτυχισμένοι; Έχετε δει ποτέ κάποιον τόσο ευτυχισμένο και ευγνώμων; Η πραγματοποίηση των ονείρων των παιδιών είναι το νόημα των Χριστουγέννων!

fanpage.gr

Shares 679

Σχόλια


Read more:
Close