Μενού

Γάτα με γουρλωμένα μάτια και μόνιμα ξαφνιασμένο ύφος γίνεται ο νέος αστέρας στο Twitter και έχει 30.000 ακόλουθους

Shares 254

Γάτα twitter Γάτα με γουρλωμένα μάτια και μόνιμα ξαφνιασμένο ύφος γίνεται ο νέος αστέρας στο Twitter και έχει 30.000 ακόλουθους

H «Ξαφνιασμένη Ζέλντα» είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γατάκι που ζει με τον 31χρονο ιδιοκτήτη της,  Matt Taghioff, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Η γατούλα έχει μία μόνιμα ξαφνιασμένη έκφραση που την έχει κάνει πολύ διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετράει περισσότερους από 30.000 ακολούθους στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, οι οποίοι λατρεύουν την περίεργη έκφρασή της.

Το όνομά της, φυσικά όχι τυχαία, είναι «Ξαφνιασμένη Ζέλντα» και ο 31χρονος Matt Taghioff την υιοθέτησε πριν από τρία χρόνια, όταν διάβασε την αγγελία υιοθεσίας της στο διαδίκτυο η οποία έγραφε: “Μη με απορρίψεις λόγω της τρομακτικής μου έκφρασης”.

Γάτα twitter

Οι φωτογραφίες της «Ξαφνιασμένης Ζέλντα» συνοδεύονται από  σχόλια θαυμαστών της που κάνουν αστείες υποθέσεις για την σοκαρισμένη της έκφραση.

Συγκεκριμένα έγραψε κάποιος: «Αυτά που βλέπω εγώ δεν μπορείτε να τα δείτε εσείς»

Γάτα twitter

Η βιογραφία της γάτας στο Twitter  λέει ότι είναι «ο κυνηγός της μύγας, ο φύλακας του σπιτιού και ο μεγάλος ψαράς που ψαρώνει με το βλέμμα».

Γάτα twitter

Ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Taghioff , δήλωσε ότι πείστηκε να ξεκινήσει μια σελίδα για τους θαυμαστές της γάτας του, μετά από από την παρότρυνση της οικογένειάς του και των φίλων του, που πάντα γελούσαν με την μόνιμα σοκαρισμένη της έκφραση.

Ο Taghioff γράφει κάτω από τις φωτογραφίες της  «Ξαφνιασμένης Ζέλντα», ξεκαρδιστικές λεζάντες που κάνουν υποθέσεις γιατί μπορεί να μοιάζει τόσο συγκλονισμένη.

Γάτα twitter

Το πιο δημοφιλές του tweet μέχρι σήμερα δείχνει την  «Ξαφνιασμένη Ζέλντα» να κοιτάζει έκπληκτη και να  λέει: «Προσέξτε να μην τρομάξετε τη Ζέλντα σας».

Η «Ξαφνιασμένη Ζέλντα»  περιγράφεται στη σελίδα της στο Twitter  ως “η μόνιμα έκπληκτη υπερασπιστής των ψαριών

Γάτα twitter

Οι φίλοι γελούν πολύ χάρη στις εκπληκτικές εκφράσεις του προσώπου της και στη μοναδική συμπεριφορά της .

Γάτα twitter

Η «Ξαφνιασμένη Ζέλντα» περιπλανιέται στο σπίτι κάθε φορά, με βλέμμα περίεργο σαν να είναι η πρώτη της φορά και παρατηρεί τα πάντα στο δρόμο της”

Ο Taghioff, ο ιδιοκτήτης της, είπε ότι όταν την υιοθέτησε, παρά το σοκαρισμένο της βλέμμα, ήταν πολύ τρυφερή και χαδιάρα. Είπε επίσης: «γούρλωσε τα μάτια της μόλις την πλησίασα για πρώτη φορά».  Ήταν η πρώτη και η μοναδική γάτα που γνώρισα στο καταφύγιο ζώων εκείνη την ημέρα.

Γάτα twitter

«Όταν οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και οι συνάδελφοί μου, γνώρισαν την «Ξαφνιασμένη Ζέλντα», γέλασαν πολύ χάρη στις εκπληκτικές εκφράσεις του προσώπου της και χάρη στη μοναδική συμπεριφορά της, προσπαθώντας να μαντέψουν τι σκέφτεται.

«Η συζήτηση συνήθως καταλήγει με εκείνη πρωταγωνίστριαΕίναι σίγουρα μια περίεργη γάτα

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο:

διαφορετικό

Shares 254

Σχόλια


Read more:
Close