Μενού

Φοβού την κουκουβάγια που κλέβει καπέλα…

Shares 16

κουκουβάγια καπέλα Η… κλεπτομανής κουκουβάγια ζει στο πάρκο Bush’s Pasture του Όρεγκον και έχει… αδυναμία στα καπέλα. Γι’ αυτό και οι αρχές της πολιτείες ζητούν από τους επισκέπτες να προσέχουν!

Κυρίως προειδοποιούνται όσοι θέλουν να κάνουν τζόγκινγκ στο πάρκο της πρωτεύουσας της πολιτείας, Σάλεμ, νωρίς το πρωί. Πρέπει να προσέχουν μην τους επιτεθεί η κουκουβάγια για να τους πάρει το καπέλο.

Ήδη η… θυμωμένη κουκουβάγια έχει επιτεθεί σε τέσσερις ανθρώπους για να τους αρπάξει τα καπέλα!

Κανένας τους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά ένας από αυτούς που δέχτηκαν επίθεση, ο 36χρονος Μπραντ Χίλιαρντ, ηττήθηκε στη μάχη με την κουκουβάγια καθώς το πουλί τελικά του έκλεψε το τζόκεϊ καπέλο του.

«Ήταν εντυπωσιακό πως πέταξε χαμηλά κι έτσι απλά μου άρπαξε το καπέλο. Απλώς το αφαίρεσε από το κεφάλι μου σαν να μην είχε καθόλου βάρος», είπε στο Reuters.
Ο ίδιος είπε ότι επέστρεψε στο πάρκο δύο φορές αυτή την εβδομάδα μήπως και βρει το καπέλο του. Αλλά φυσικά ήταν άφαντο. «Υποθέτω ότι θα χρησιμοποιείται σε κάποια φωλιά», σχολίασε ο Χίλιαρντ.

Ο επιστάτης των πάρκων της πόλης Κιθ Κίβερ δήλωσε ότι οι αρχές δεν έχουν ακούσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος είπε ότι μέλη της Audubon Society, ενός συλλόγου για την προστασία και την περίθαλψη άγριας ζωής, εκτιμούν ότι ο ένοχος είναι μία συγκεκριμένη κουκουβάγια του γένους strix varia που συναντάται στη Βόρεια Αμερική και ότι μπορεί να αγριέψει καθώς αυτή είναι η περίοδος φωλιάσματος.
newsit.gr

 

loading...
Shares 16

Σχόλια


Read more:
Close