Μενού

Φοβερό βίντεο: Η αυτοθυσία της μητέρας για τη σωτηρία των μικρών της κουταβιών

Shares 1K

κουτάβια Ο δεσμός ανάμεσα σε μια μητέρα και το παιδί της είναι από τους ισχυρότερους στον κόσμο- στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα είδη του πλανήτη.

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως η σχέση αυτή αναγνωρίζεται ως καταλυτική όχι μόνο από τον άνθρωπο αλλά και από πολλά άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου- εν προκειμένω το σκύλο.

Στα πλάνα φαίνεται μια σκυλίτσα που διακινδυνεύει την ίδια τη ζωή της για να σώσει τα κουτάβια της που παγιδεύτηκαν σε πλημμυρισμένο σπίτι κοντά στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο στο Facebook, κατάφερε να σώσει επτά από τα 12 κουτάβια της βουτώντας ξανά και ξανά με αυτοθυσία. Για τα υπόλοιπα πέντε δυστυχώς ο μητρικός αλτρουισμός της δεν ήταν αρκετός.

Δύο στρατιώτες δείχνουν στη σκυλίτσα πώς να κατευθυνθεί στον πλημμυρισμένο χώρο κάτω από το σπίτι ώστε να φτάσει στα κουτάβια της που ακούγονται να κλαίνε.

Εκείνη ακούγεται επίσης να κλαίει καθώς αναζητά τρόπο να τα προσεγγίσει. Γυρίζει και κοιτά τους ανθρώπους ελπίζοντας και στη βοήθειά τους.

Τελικά βουτά μέσα στη λάσπη και αρχίζει να κολυμπά κάτω από το σπίτι και λίγο αργότερα επανεμφανίζεται με ένα κουτάβι στο στόμα της.

Το βίντεο δεν δείχνει περισσότερα αλλά φαίνεται πως έκανε την ίδια δύσκολη απόπειρα κι άλλες φορές προσπαθώντας να σώσει τα μικρά της…

κουτάβια κουτάβια

newsbeast.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close