Μενού

Η φωτογραφία αυτού του σκύλου έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο. Δείτε την καλύτερα και θα καταλάβετε αμέσως το γιατί!

Shares 225

Σκύλος Αυτός είναι ο 21χρονος Acelin Hampton. Είναι επιχειρηματίας από το Denton του Τέξας.

Σκύλος

Ωστόσο, το πιο πολύτιμο πρότζεκτ του μέχρι σήμερα είναι ο Pablo, ένα κουταβάκι που υιοθέτησε πριν 3 μήνες. Ο Hampton είπε στο BuzzFeed News ότι καθαρίζει την ακαταστασία του Pablo, αλλά πλέον έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του και έξω.

Σκύλος

Ο Hampton είπε ότι όταν ο Pablo τα έκανε μέσα στο σπίτι, τον έβλεπε συνήθως μετά να καθαρίζει με χαρτί υγείας.

Σκύλος

Έχουν τύχει και μερικά περιστατικά ακαταστασίας με το χαρτί υγείας. Ο Hampton είπε ότι μια φορά ο Pablo πήρε το χαρτί υγείας και το έσκισε σκορπίζοντας το σε όλο το δωμάτιο του. Πρόσφατα ο Hampton άφησε τον Pablo σε ένα φίλο του και ο Pablo έπρεπε να κάνει την ανάγκη του, αλλά δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο.

Τα έκανε στο πάτωμα του μπάνιου και όταν ο Hampton γύρισε, βρήκε το χαρτί υγείας τραβηγμένο από το ρολό προς ένα υγρό σημείο και κατάλαβε ότι ο Pablo είχε προσπαθήσει να καθαρίσει μόνος του.

Σκύλος

Ο Hampton κοινοποίησε το ξεκαρδιστικό περιστατικό στο Twitter γράφοντας ότι δεν μπορούσε να τον μαλώσει γι’αυτό, γιατί είχε πραγματικά προσπαθήσει. Ο Pablo προσπάθησε να το κάνει σωστά αυτή την φορά.

Σκύλος

Ο κόσμος ξεκαρδίστηκε με τον σκύλο και συμμερίστηκε την συμπεριφορά του. “Πρέπει να καθίσεις και να του μιλήσεις αυτή την φορά”, είπε κάποιος, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του Pablo.

Σκύλος Σκύλος Σκύλος

Ο Hampton είπε ότι πιστεύει πως ο Pablo ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει αυτό, επειδή τον είχε δει να καθαρίζει τα τσίσα του. “Κάνει πολλά πράγματα που μου δείχνουν ότι είναι αρκετά έξυπνος”, πρόσθεσε.

Σκύλος

Μπράβο, Pablo. Προσπάθησες!

fanpage.gr

Shares 225

Σχόλια


Read more:
Close