Μενού

Φύλακας άγγελος το γενναίο μπόξερ για το μικρό κοριτσάκι! Μια συγκλονιστική ιστορία…

Shares 163
Σκύλος κοριτσάκι Η ζωή ενός γενναίου σκύλου μπόξερ με το όνομα Mack κρεμόταν σε μια κλωστή τη περασμένη βδομάδα στην Αυστραλία αφού…
σκότωσε ένα φίδι-τίγρης που κρυβόταν μόλις δύο μέτρα μακριά από το 2χρονο κοριτσάκι των ιδιοκτητών του.
Το γενναίο νεαρό μπόξερ (ηλικίας 4 ετών) λίγο έλειψε να πεθάνει από το ισχυρό δηλητήριο νευροτοξίνης προσπαθώντας να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες του αφού δαγκώθηκε αρκετές φορές από ένα φίδι-τίγρης , ένα πιο ένα από τα πιο θανατηφόρα και επιθετικά ερπετά στην Αυστραλία.
Σκύλος κοριτσάκι
Ο Jo έτρεξε έξω στην αυλή του σπιτιού τους στο προάστιο Tarneit της Βικτώρια στην Αυστραλία και βρήκε τον Mack με αφρούς στο στόμα ενώ δίπλα του ήταν νεκρό ένα θανατηφόρο φίδι-τίγρης μήκους τεσσάρων μέτρων.
Ο τετράποδος ήρωας αντιμετώπισε νεφρική ανεπάρκεια από τα δαγκώματα με το δηλητήριο και με πιθανότητες επιβίωσης 50/50 οι προοπτικές ήταν δυσοίωνες για το νεαρό μπόξερ.
Σκύλος κοριτσάκι
Ο Jo και η Leigh Shaw (γονείς της μικρής Carmen) δεν είχαν πολύ χρόνο στη διάθεσης τους και μετέφεραν εσπευσμένα τη νύχτα τον Mack στο U-Vet, Νοσοκομείο Ζώων στην Werribee.
” Πρίν τέσσερα χρόνια πήραμε τον Mack κουτάβι όταν χάσαμε τα δίδυμα μας και από τότε υπήρξε βράχος για εμάς.”, είπε η οικογένεια.
Σκύλος κοριτσάκι
Το νοσοκομείο ξεκίνησε αμέσως φιλτράρισμα αίματος στο δηλητηριασμένο σκυλί και κάλεσε ειδικούς εμπειρογνόμωνες φιδιών για να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση.
” Ο Muck εξακολουθεί να είναι πολύ αδύναμος και κουνάει την ουρά του και πάλι, αλλά ακόμη και αυτό είναι πολύ κουραστικό για τον αυτή τη στιγμή”, είπε η κα Shaw. “Θα είναι μακρύς ο δρόμος για τη πλήρη ανάκαμψη.”
Σκύλος κοριτσάκι
Ο Jo και η Leigh Shaw (γονείς της μικρής Carmen από τη Μελβούρνη), αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν μια σελίδα στο GoFundMe τη περασμένη εβδομάδα για να συγκεντρώσουν 6,000 δολάρια για τους λογαριασμούς κτηνιάτρων για τη σωτηρία του αγαπημένου τους σκύλου.Μέχρι στιγμής 253 υποστηρικτές έχουν συγκεντρώσει online για την οικογένεια του Mack το ποσό των 7152 δολαρίων.
Μια εβδομάδα πριν τα φετεινά Χριστούγεννα έδειχναν να είναι μαύρα για την οικογένεια Shaw, αλλά χάρη στη γενναιοδωρία των Αυστραλών συμπολιτών τους αυτές οι μέρες τους θα είναι ευτυχισμένες.
“Πριν από μία εβδομάδα δεν ήμασταν καν σίγουροι ότι θα έχουμε κοντά μας τον αγαπημένο μας σκύλο”, δήλωσε ο Jo.
“Τώρα όμως ευχαριστούμε με δάκρυα στα μάτια όλους αυτούς που μας βοήθησαν και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε και πάλι κοντά μας τον αγαπημένο τετράποδο πιστό μας ήρωα”
Shares 163

Σχόλια


Read more:
Close