Μενού

Δε θα πιστέψετε γιατί έσκαβε 11 ολόκληρες ώρες αυτή η μητέρα ελεφαντίνα…(Βίντεο)

Shares 115

Ελεφαντίνα

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι ελέφαντες είναι απο τα πιο έξυπνα και συναισθηματικά ανεπτυγμένα όνταστον πλανήτη. Δημιουργούν δεσμούς συγγένειας και οικογενειακούς τόσο ισχυρούς όσο εμείς με τους αγαπημένους μας, ενώ αντιμετωπίζουν την απώλεια τόσο σοβαρά όσο εμείς.

Γιαυτό το λόγο αυτός ο αφοσιωμένος ελέφαντας έσκαβε για11 ώρες μια μεγάλη τρύπα στο έδαφος. Οι θεατές συγκεντρώθηκαν γύρω της και αναρωτήθηκαν τι έκανε. Μόλις κατάλαβαν αμέσως συγκινήθηκαν για αυτήν! Καθώς αυτή και το μωρό της έκαναν βόλτα την ημέρα, το μικρό της έπεσε σε μία πηγή και δεν μπορούσε να βγει.

Η μαμά του ανέλαβε κατευθείαν δράση και ξεκάθαρα έδειξε πως θα κάνει τα πάντα για να σωθεί το μωρό της. Δυστυχώς, όμως, έριξε περισσότερο λάσπη στην τρύπα καθώς έσκαβε και το μωρό της παγιδεύτηκε πιο άσχημα.Πάλι καλά μερικοί ντόπιοι την βοήθησαν.

Ύστερα από πολλές ώρες, το αγαπητό ζευγάρι απομακρύνθηκε συντετριμμένο από το γεγονός αυτό, αλλά κυρίως αβλαβές. Είναι φανερό πως έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι νομίζαμε με τα υπόλοιπα ζώα αυτού του πλανήτη. Όπως κάθε άλλη μητέρα, ξεπέρασε τα όρια της προκειμένου να σώσει το μικρό της.

animalplanet.gr

Shares 115

Σχόλια


Read more:
Close