Μενού

Φανερώνω τη μαγεία, την αγάπη, τη θετικότητα και το φως μέσα από τους ψηφιακούς πίνακές μου (44 φωτογραφίες)

Shares 0

Το όνομά μου είναι Devin Elle Kurtz και, είμαι συχνά γνωστή με το διαδικτυακό όνομά μου TamberElla. Είμαι καλλιτέχνης, ζωγράφος και εικονογράφος που μένει στην Καλιφόρνια. Όταν ήμουν στο νήπιο, η μητέρα μου πήγε στο κολλέγιο για γραφίστας και αγόρασε ένα Wacom Tablet μαζί με το Photoshop. Αντί να μου δίνει χρωματιστά βιβλία για να με κρατάνε σε απασχόληση θα με άφηνε να σχεδιάζω και να ζωγραφίζω. Μεγαλώνοντας, έμαθα να σχεδιάζω ψηφιακά μαζί με το διάβασμα, να γράφω και να κάνω ποδήλατο. Η ζωγραφική για μένα είναι χαλαρωτική και προσπαθώ να δώσω στους άλλους την αίσθηση της γαλήνης όταν κοιτούν τα δημιουργήματά μου.

Ως παιδί, μου άρεσε η μαγεία και είχα μανία με ταινίες Studio Ghilbli και τους φανταστικούς χαρακτήρες όπως o Neighbor Totoro. Μου άρεσε να ήμουν έξω και πάντα έκανα σκίτσα –όπου με έβρισκες ήμουν με ένα τετράδιο που σκιτσογραφούσα.

Στην εφηβεία μου διαγνώστηκα με τη χρόνια ασθένεια CVS. Αυτά τα επεισόδια αυξήθηκαν κατά την εφηβεία μου και πέρασα πολύ καιρό αρκετά άρρωστη και καταθλιμμένη. Η τέχνη ήταν το μοναδικό όπλο μου κατά της απαισιοδοξίας και της αρνητικότητας. Το έργο “Drawn to Light” είναι μία αναπαράσταση της σχέσης μου με την τέχνη σαν χρόνια άρρωστο παιδί.

Η πίστη μου στη μαγεία της φύσης και στη διασύνδεση των πλασμάτων και της γης με έκανε δυνατό και θετικό κατά τις χειρότερες μέρες μου. Δουλεύω ως γραφίστας στα Rough Draft Studios.Δημιουργώ και ποστάρω τους πίνακες με τα ζώα μου συχνά στο Ίνσταγκραμ. Εκθέτω και πουλώ τις ιδέες μου σε μοναστήρια και είμαι ικανός να συναντήσω τόσους εξαιρετικούς ανθρώπους.

Προσπαθώ να εμφανίσω τη μαγεία, την αγάπη, τη θετική αύρα μέσω των πινάκων μου. Προσπαθώ να σφυγμομετρήσω την ομορφιά της φύσης και να προσθέσω την κατάλληλη ποσότητα μαγείας. Θέλω να φέρω ελπίδα και χαρά σε όποιον τη χρειάζεται και να βοηθήσω και άλλα άτομα με κάποια χρόνια ασθένεια όσο μπορώ.

Οι πίνακες μου διαρκούν από 2 μέχρι 10 ώρες. Χρησιμοποιώ φότοσοπ και τα αγαπημένα μου θέματα είναι πανέμορφα ζώα και μαγικά πλάσματα σε δραματικό φωτισμό. Φαντάζομαι πολλά από αυτά τα μαγικά πλάσματα να μας κοιτάνε, να μας φυλάνε και να μας φέρνουν μαγεία όποτε τη χρειαζόμαστε.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close