Μενού

Είδε μία παγιδευμένη κουκουβάγια και πλησίασε να την βοηθήσει. Δεν περίμενε με τίποτα όμως ΑΥΤΗΝ της την Αντίδραση!

Shares 0

κουκουβάγια διάσωση ζώων Όταν ο Craig Loving άκουσε ότι υπήρχε μια τρομαγμένη κουκουβάγια σε μια λίμνη ενός γηπέδου γκολφ, ανέλαβε δράση. Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, πήδηξε μέσα στο νερό και βούτηξε για να σώσει το αβοήθητο πουλί.

Ο Craig παρατήρησε ότι το πόδι της κουκουβάγιας ήταν μπλεγμένο σε μια στοίβα από δίχτυα ψαρέματος και κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα. Αλλά έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός παράλληλα.

κουκουβάγια διάσωση ζώων

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το Lost Creek Country Club στο Austin του Τέξας δημοσίευσε την διάσωση και επαίνεσε τον Craig για την γενναιότητα του. Πολλοί σχολίασαν ευχαριστώντας τον γι’αυτό που είχε κάνει. «Η κουκουβάγια καθόταν στο σημείο εκείνο όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα, όταν δύο υπάλληλοι, ο Devin και η Dora, συνειδητοποίησαν ότι είχε πιαστεί στα δίχτυα.

Δεν υπήρχε κάποιος επαγγελματίας διασώστης άγριων ζώων διαθέσιμος κι έτσι ο Craig έσωσε την κατάσταση. Το Lost Creek Country Club νοιάζεται για την άγρια ζωή, γι’αυτό είμαστε ευγνώμονες που σώθηκε αυτή η κουκουβάγια. Μπράβο, Craig!»

κουκουβάγια διάσωση ζώων

Αντί να περιμένει για ώρες τους διασώστες, ο Craig μπήκε μέσα στην κρύα λίμνη και εργάστηκε ακούραστα μέχρι να ελευθερωθεί η κουκουβάγια. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιδοκίμασαν την προσπάθεια του.

Σύμφωνα με το Nature.org, η μεγάλη κερασφόρος κουκουβάγια, η κουκουβάγια που έσωσε ο Craig, είναι αρκετά επικίνδυνη, αφού δεν διστάζει να επιτεθεί αν νιώσει ότι απειλείται.

κουκουβάγια διάσωση ζώων

Ευτυχώς για τον Craig, αυτή η αγχωμένη κουκουβάγια επέλεξε να μην επιτεθεί. Ήξερε μέσα της ότι η ζωή της κινδύνευε. Αλλά αντί να κουνήσει τα φτερά της ή να βγάλει τα κοφτερά νύχια της, η κουκουβάγια περίμενε υπομονετικά καθώς ο Craig έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να την ελευθερώσει.

Φαίνεται ότι κατάλαβε πως δεν θα της έκανε κακό και ότι βρισκόταν σε καλά χέρια. Διαισθάνθηκε ότι έπρεπε να έχει υπομονή και να περιμένει να την σώσει.

 

Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν τον Craig, ανθρώπους που γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε την άγρια ζωή και να φροντίζουμε τα ζώα το ίδιο με τους ανθρώπους.

κουκουβάγια διάσωση ζώων

Ρίξτε μια ματιά στην ριψοκίνδυνη διάσωση στο παρακάτω βίντεο:

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close