Μενού

Ερυμάνθεια Αχαΐας: Κλεισμένα σε τσουβάλι 3 νεκρά και 3 ζωντανά κουτάβια

Shares 176

Τετράποδος Σαμάνος Σκύλος κουτάβια κουταβάκια Ερυμάνθεια Αχαΐα Η Στεφανία Δανίκα μέλος του συλλόγου «Τετράποδος Σαμάνος» εντόπισε τυχαία σήμερα στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως δύο χιλιόμετρα μετά την Ερυμάνθεια ένα τσουβάλι στον οποίο κάποιος είχε κλείσει για να τα εξοντώσει έξι κουταβάκια.

Τετράποδος Σαμάνος Σκύλος κουτάβια κουταβάκια Ερυμάνθεια Αχαΐα

Τα κουτάβια ήταν στο τσουβάλι άγνωστο πόσο!

Η γυναίκα αρχικά σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς είδε στην άκρη του δρόμου ένα κουταβάκι μόλις 4 μηνών που ήταν μόνο του εκεί. Όταν σταμάτησε να το μαζέψει όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr άκουσε το κλάμα των μωρών στο τσουβάλι.

Όταν άνoξε το σακί είδε τα τρία από τα κουτάβια να είναι ήδη νεκρά ενώ το τέταρτο πέθανε στο κτηνιατρείο της Δάφνης Κουτροπούλου στο Ρίο όπου και μετέφερε. Ενώ μέχρι τώρα έχουν επιζήσει μόνο δύο μωρά.

Τετράποδος Σαμάνος Σκύλος κουτάβια κουταβάκια Ερυμάνθεια Αχαΐα

Στο τσουβάλι πεταμένα στο πλάι της εθνικής οδού…

Η κα Δανίκα βρήκε τα ζώα τη στιγμή που σταμάτησε για να δει το θηλυκό κουταβάκι περίπου πέντε μηνών που στεκόταν στο ίδιο σημείο. Φυσικά η φιλόζωη μάζεψε και αυτό και το μετέφερε στο κτηνιατρείο της Γκέλυς Νάκου στην Αρόη για φιλοξενία.

Τετράποδος Σαμάνος Σκύλος κουτάβια κουταβάκια Ερυμάνθεια Αχαΐα

Το θηλυκό κουταβάκι περίπου 4 μηνών και το ένα από τα δύο μωρά που επέζησαν!

Ο σύλλογος «Τετράποδος Σαμάνος» απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να  βοηθήσει καθώς τα περιστατικά που έχουν αναλάβει είναι πάρα πολλά και τα έξοδα για τροφές, εξετάσεις και φάρμακα είναι πάρα πολλά. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε την κα Δανίκα στο τηλέφωνο: 6972160661.

Αριθμός λογαριασμού του σύλλογου στην Εθνική Τράπεζα: 229001147-98

ΙΒΑΝ GR 9201102290000022900114798

πηγή

Shares 176

Σχόλια


Read more:
Close