Μενού

Επανένωσαν μια εγκαταλελειμμένη μητέρα με τα νεογέννητα κουταβάκια της. Δείτε την συγκλονιστική αντίδρασή της

Shares 87
κουτάβια κουταβάκια Βίντεο Η Asha Attie, ένα μικρό Σιχ Τσου, είχε εγκαταλειφθεί σε ένα καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες, ενώ ήταν λεχώνα.
Ήταν σίγουρο πως είχε την είχαν παραμελημένη, καθώς το τρίχωμά της ήταν εντελώς κατεστραμμένο, γεμάτο κόμπους και ψύλλους. Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσε να θηλάσει τα τέσσερα κουτάβια της, καθώς υπήρχε περίπτωση να τα θέσει σε κίνδυνο.

Τότε ήταν που κάλεσαν το  Ίδρυμα Bill για να βοηθήσει στη διάσωση αυτής της μητέρας, και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτήν την όμορφη οικογένεια.
Η ομάδα έφτασε εκεί μέσα σε λίγες ώρες, και μετέφερε ολόκληρη την οικογένεια στον κτηνίατρο. Χώρισαν την μητέρα από τα μικρά της ώστε να μπορέσουν να τη φροντίσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Τους πήρες πάνω από 90 λεπτά για να την κουρέψουν, αλλά μόνο μερικά λεπτά για να αρχίσει να θηλάζει τα μωρά της. Η στιγμή που αντικρίζει τα κουτάβια της ξανά, είναι μοναδική και πολύ συγκινητική. Ανυπομονεί να θηλάσει και να φροντίσει τα μωρά της.
Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η οικογένεια είναι χαρούμενη και υγιής. Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που έκανε τα πάντα για να σώσει αυτά τα πανέμορφα σκυλάκια.

toocute.gr

Shares 87

Σχόλια


Read more:
Close