Μενού

Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια

Shares 295

Δύο γατάκια που λιμοκτονούσαν βρέθηκαν στην πόρτα μιας γυναίκας, σε ένα προάστειο του Σίδνεϊ. Η γυναίκα δε μπορούσε να τους γυρίσει απλά την πλάτη, οπότε και άρχισε να τα ταίζει. Λίγο αργότερα πρόσεξε κάτι περίεργο με τα μάτια τους, ήταν ακόμα κλειστά παρόλο που τα δίδυμα ήταν ήδη 3 εβδομάδων. Αν και η γυναίκα ήθελε να συνεχίσει να τα ταίζει, τα οικονομικά της δε της το επέτρεπαν και ευτυχώς εκεί μπαίνει στην ιστορία ο σύλλογος αδέσποτων που δέχθηκε να τα κρατήσει.

Την στιγμή που είδαμε τις φωτογραφίες τους, συγκινηθήκαμε τόσο που είπαμε απευθείας ναι, επειδή γνωρίζαμε ότι έπρεπε να πάρουμε τα δίδυμα” λέει η Diana Dammery, συν-ιδρύτρια του οργανισμού που έκανε συχνά την ανάδοχη μαμά. “Δε μας ένοιαζε πόσο θα κόστιζε, απλά δε μπορούσαμε να τα αφήσουμε μόνα τους.” Τα γατάκια τελικά ονομάστηκαν Stevie και Isaac και χρειάστηκαν επεμβάσεις για να αποφύγουν την μόλυνση. Αν και ο Stevie είναι εντελώς τυφλός, ο Isaac μπορεί να δει από το ένα μάτι, παρόλο το προβλήμα με τα βλέφαρά του!

“Ο Stevie βασίζεται συνέχεια στον Isaac” εξηγεί η Diana. “Αν χάσει τον προσανατολισμό του ή απλά δεν είναι σίγουρος θα βάλει τα κλάμματα και ο Isaac θα έρθει τρέχοντας. Επίσης, ποτέ δε κλαίει αν ο Isaac είναι κοντά του. Είναι οι καλύτεροι φίλοι!”. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα δύο γατάκια είναι πλήρως υγιή (πέρα από το πρόβλημα με τα μάτια τους) και κάνουν ό,τι θα έκαναν και άλλα γατάκια στην ηλικία τους. Παίζουν, κυνηγάνε παιχνίδια και “συζητάνε”

τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα

τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα τυφλά δίδυμα Δείτε ποσό αγαπημένα είναι αυτά τα δίδυμα τυφλά γατάκια γάτος γάτες γατάκια Γάτα πηγή

Shares 295

Σχόλια


Read more:
Close