Μενού

Ένα ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ κυνήγησε αυτό το τρομαγμένο, τυφλό σκυλί μέσα σε άγριους βάτους – Στο 2:00; Θα ΠΟΝΕΣΕΙ η καρδιά σας

Shares 200

Τυφλό Σκυλί Σκύλος Βίντεο Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που είναι ικανοί για τις πιο σκληρές, τις πιο άκαρδες πράξεις. Είναι άνθρωποι που δε θα δίσταζαν να κλωτσήσουν, να παραπετάξουν ή και να βασανίσουν ένα ζώο. Η φιλοζωία αλλά και η ανθρωπιά τους είναι άγνωστες λέξεις και οι πράξεις τους το αποδεικνύουν απόλυτα!

Όταν αυτή η φιλοζωική οργάνωση δέχτηκε επείγον τηλεφώνημα, ήξερε πως ένα σκυλάκι ήταν σε κίνδυνο. Δε φανταζόταν, όμως, όλη την κατάσταση!

Η σωστική ομάδα που έφτασε στο σημείο που τους είχαν υποδείξει, βρήκε ένα ανυπεράσπιστο σκυλάκι πεταμένο σε ακάνθινους θάμνους. Το κακόμοιρο ζώο είχε βρεθεί εκεί κυνηγημένο από έναν απαίσιο άνθρωπο και σίγουρα θα τραυματίζονταν πολύ βαριά αν δεν έφταναν οι διασώστες.

Το πιο τραγικό, όμως, από όλα, αυτό που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας και θα σας γεμίσει θυμό για το βασανιστή του ζώου, είναι η γνώση πως το κακόμοιρο αυτό πλάσμα δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ήταν εντελώς τυφλό!

Ευτυχώς η περιπέτεια του έληξε αίσια. Οδηγήθηκε στο καταφύγιο όπου του παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες. Έχει δρόμο μπροστά του πριν αναρρώσει πλήρως, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν πρόκειται να τον κυνηγήσει κανείς. Μόνο αγάπη και φροντίδα πρόκειται να γνωρίσει από εδώ και πέρα. Ό,τι, δηλαδή, του αξίζει!

Όσο για το τέρας που το βασάνισε; Ίσως να τιμωρηθεί κι αυτό όπως του αξίζει…

Πηγή

Shares 200

Σχόλια


Read more:
Close