Μενού

Έκανε διακοπές στην Ελλάδα όταν έσωσε τη ζωή ενός αδέσποτου σκύλου. Σήμερα η ιστορία τους έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Shares 258

Ένας Αυστραλός τουρίστας, ο οποίος ερωτεύτηκε έναν εγκαταλελειμμένο σκύλο στην Ελλάδα, δημιούργησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να δώσει στο κουταβάκι νέα ζωή. Ο Jacob Welsh βρήκε την Chance πάνω σε μια στοίβα γυαλιά στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου στην Κέρκυρα.

Οι δυο τους δέθηκαν και έγιναν αχώριστοι. Ο Αυστραλός ταξιδιώτης δημιούργησε μια σελίδα συγκέντρωσης δωρεών για να μπορέσει να πάρει τον σκύλο μαζί του.

Ο Welsh μίλησε στο Daily Mail Australia για την συγκινητική στιγμή που βρήκε την Chance στην άκρη του δρόμου. “Ήταν πολύ αγχωμένη αρχικά, αλλά μόλις κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με ακολουθούσε παντού. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να την αφήσω στον δρόμο”, είπε.

“Έχουμε δεθεί πραγματικά, είναι ο πιο γλυκός σκύλος και της αξίζει το καλύτερο στην ζωή από αυτή την στιγμή.” Αφότου δυσκολεύτηκε να της βρει σπίτι και αφού πλησίαζε η στιγμή να φύγει από την Ελλάδα, ο Welsh δημιούργησε μια σελίδα συγκέντρωσης δωρεών για να πληρώσει για τα αεροπορικά, τα εμβόλια και την καραντίνα ώστε να την πάρει μαζί του.

Η σελίδα συγκέντρωσε μεγάλη υποστήριξη από όλο τον κόσμο, μάζεψε 5.334 δολάρια για την υιοθεσία του σκύλου και πολλά θετικά σχόλια που ονομάζουν το Welsh ήρωα. “Η ανταπόκριση είναι τεράστια, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το περίμενα”, είπε.

διάσωση σκύλου

Ο Welsh είπε ότι η διαδικασία του νέου ξεκινήματος του σκύλου στην Αυστραλία έχει ήδη αρχίσει. “Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη ανταπόκριση στην ιστορία της Chance! H καλοσύνη των φίλων, των συγγενών και τόσων ξένων είναι απίθανη!”

Ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν σε μια δημοσίευση στο Facebook και είπε ότι η καμπάνια του ήταν πολύ επιτυχημένη.

διάσωση σκύλου διάσωση σκύλου

 

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

fanpage.gr

Shares 258

Σχόλια


Read more:
Close