Μενού

Οι άνθρωποι που δουλεύουν παρέα με ζώα είναι πιο ευτυχισμένοι

Shares 1K

ζώα άνθρωποι …ακόμη και από τους πιο καλοπληρωμένους εργαζόμενους. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (αν και το πιστεύουμε ακράδαντα). Πέρα από τις προκαταλήψεις και τα δικά μας πιστεύω, η ιστοσελίδα Glassdoor, μας ενημερώνει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά στα ζωάκια είναι περισσότερο ευτυχισμένοι, από τους ανθρώπους που μένουν μακριά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικάνικης ιστοσελίδας Glassdoor, η οποία συγκεντρώνει βαθμολογίες από χρήστες, σχετικά με τις βιομηχανίες, τους χώρους εργασίας και τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που έχουν για συνέταιρους ζωάκια δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι.

«Είναι μία ωραία δουλειά και είναι ωραίο να είναι η δική σου. Τα κατοικίδια και κυρίως οι σκύλοι, γύρω από το γραφείο, μας προσφέρουν μία πινελιά διασκέδασης. Ανεξάρτητα από το άγχος και την κούραση της μέρας, η συντροφιά του σκύλου, κάνει τη μέρα, πάντα καλύτερη», είναι μία χαρακτηριστική αξιολόγηση για το Pets at Home, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Glassdoor.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίστηκαν σε πάνω από 500.000 αξιολογήσεις επιχειρήσεων, και όπως βλέπουμε στον πίνακα που ακολουθεί, τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανοι και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι, φαίνεται να μην είναι το ίδιο χαρούμενοι, όσο με τους εργαζόμενους ενός pet shop.

Πίνακας με επάγγελμα και βαθμό ευτυχίας

ζώα άνθρωποι

Μήπως τελικά τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία;

ζώα άνθρωποι

Ποιος δεν ζηλεύει ένα τέτοιο χάδι;

pathfinder.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close