Μενού

Εγκαταλελειμμένος, πεινασμένος και αφυδατωμένος σκύλος, λυγίζει και κλαίει όταν μια γυναίκα τον σώζει!

Shares 5K

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα; Η σπαρακτική στιγμή που ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί λιποθυμάει από τη χαρά του, όταν κάποιος του δίνει νερό και φαγητό.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Η Τάνια Καπελούτσι περπατούσε για να φτάσει στη δουλειά της στους δρόμους της Κόστα Ρίκα. Ο καιρός ήταν βαρύς. Είχε λιακάδα, υψηλές θερμοκρασίες και μια περίεργη υγρασία. Σχεδόν λιποθυμούσες εάν δεν έβρεχες το κεφάλι σου κάθε λίγο και λιγάκι με λίγο νερό.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Δίπλα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην υποτυπώδη σκιά που σχημάτιζε, κείτονταν σε άθλια κατάσταση ένας μεγάλος μαύρος σκύλος. Έμοιαζε να έχει βγει από κάποιο σπίτι. Η Τάνια τον πρόσεξε καλύτερα και τον πλησίασε. Ήταν ένα μαύρο μεγαλόσωμο κουτάβι που κάποιος είχε εγκαταλείψει.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Το σκυλί πρόσεξε την γυναίκα. Σηκώθηκε με δυσκολία στα πόδια του, την πλησίασε και άρχισε να της γλείφει το χέρι. Ήταν αδύναμο και στο στόμα του είχαν σχηματιστεί αφροί από τη δίψα. Η Τάνια δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Ενημέρωσε τη δουλειά της ότι θα αργήσει λίγο, και έτρεξε σε ένα σούπερ μάρκετ απέναντι.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Αγόρασε σκυλοτροφές, νερά και δυο μπολάκια. Βγήκε έξω από το σούπερ μάρκετ και είδε από απέναντι το σκυλί να της κουνάει την ουρά του. Μόλις πλησίασε το σκυλί άφησε μια κραυγή σαν κλάμα και κατέρρευσε. Τα συναισθήματα του ήταν ανάμικτα. Από τη μια ένιωθε ευγνωμοσύνη που κάποιος το ΄και από την άλλη ήταν αδύναμο να την εκφράσει.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Έπεσε στο πλάι και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά. Η Τάνια του έδωσε νερό και φαγητό και άρχισε να το χαϊδεύει στη γεμάτη με ψύλλους πλάτη του, για να το ηρεμήσει, να το κάνει να νιώσει ασφάλεια. Με τις πρώτες γουλιές νερό και τις πρώτες μπουκιές φαγητού το σκυλί συνήλθε και άρχισε να κλαίει και να γλείφει το χέρι της γυναίκας που το έσωσε, γεμάτο ευγνωμοσύνη.

διάσωση σκύλου Αδέσποτος σκύλος

Η Τάνια ξανατηλεφώνησε στη δουλειά της και είπε ότι δεν θα πάει καθόλου. Πήρε το σκυλί το οποίο το ονόμασε αμέσως «Γαία» και το πήγε στον κτηνίατρο. Σκύλος και γυναίκα δέθηκαν αμέσως. Αφού η Γαία έμεινε στο κτηνιατρείο κάποιες ημέρες με ορούς για την αφυδάτωση, πλέον έχει βρει ένα υπέροχο μεγάλο σπίτι στη συνοικία Πουέρτο Χιμένες και ζει με την Τάνια.

diaforetiko.gr

Shares 5K

Σχόλια


Read more:
Close