Μενού

Έφτιαξαν σπιτάκι στον ηλικιωμένο αδέσποτο σκυλάκο

Shares 864

σκυλάκος Δύο φιλόζωοι, ο Γιώργος και ο Σάκης, κατασκεύασαν ένα ξύλινο σπιτάκι για να προστατεύει από το κρύο και τη βροχή τον Άσσηρο, τον γηραιότερο  αδέσποτο σκυλάκο που φροντίζουν τα τελευταία 7 χρόνια οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, οι οποίοι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τους δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί γι’ αυτό το φιλικό πλάσμα έστω μια φιλοξενία για να φύγει από το δρόμο.

Δυστυχώς το μέγεθος του μάλλον στάθηκε εμπόδιο να βρει μια στοργική οικογένεια παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν άκακο γίγαντα, που πολλές φορές μοιράζεται το φαγητό του με τις αδέσποτες γάτες.

σκυλάκος

«Κάθε φορά που μας βλέπει, πιστός και σταθερός στο ίδιο μέρος, σηκώνεται γεμάτος χαρά, κουνάει τη φουντωτή ουρά του κι έρχεται προς το μέρος μας για να μας προϋπαντήσει. Ευγενικός και διακριτικός, περιμένει πρώτα τα χάδια του και μετά απολαμβάνει το φαγητό του» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πικρία τους ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον φιλοξενήσει ή να τον υιοθετήσει για να ζήσει με αγάπη και ασφάλεια τα υπόλοιπα χρόνια που του απομένουν.

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση για τη φιλοξενία ή την υιοθεσία του 15χρονου Άσσηρου που έχει ανάγκη τη συνεχή ανθρώπινη επαφή. Όποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτό το υπέροχο πλάσμα μπορεί να επικοινωνήσει στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6970849083 & 6989860166.

istoriesadespoton.gr

Shares 864

Σχόλια


Read more:
Close