Μενού

Σε αυτό το σπίτι δεν λουφάρει κανείς- Ακόμη και τα σκυλιά βοηθούν στις δουλειές (βίντεο)

Shares 78

σκυλιά Οι περισσότεροι έχουν κατοικίδια ζώα για συντροφιά, αλλά αυτή η οικογένεια έχει εκπαιδεύσει τα σκυλάκια της ώστε να είναι εξαιρετικά χρήσιμα στις δουλειές του σπιτιού.

Αυτό το ξεκαρδιστικό και χαριτωμένο κλιπ, δείχνει σκυλάκια ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ να βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ και προσφέρει άφθονο γέλιο. Το βίντεο τραβήχτηκε στη Γερμανία και καταγράφει τη στιγμή που η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι με σακούλες γεμάτες ψώνια.

Ενώ οι περισσότεροι σκύλοι ίσως μπλέκονταν στα πόδια σας, την ώρα που κάνετε δουλειές, αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα θέλουν να βοηθήσουν και να ξεκουράσουν τους ιδιοκτήτες τους. Μπαίνουν σε σειρά με το που βλέπουν το αυτοκίνητο του αφεντικού τους να πλησιάζει. Μάλιστα, φαίνεται πως σπρώχνονται καθώς θέλουν να είναι οι πρώτοι βοηθοί.

Το πρώτο χρυσό retriever με τα πεταχτά αυτιά και τη χνουδωτή ουρά, φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή που κουβαλάει ένα μεγάλο και βαρύ κουτί απορρυπαντικό. Μετά, σειρά έχει ένας δεύτερος σκύλος, ο οποίος κουβαλά μία ακόμη βαρύτερη τσάντα με πατάτες, αλλά φαίνεται να είναι εξίσου ευτιχισμένος όπως το αδερφάκι του.

Έτσι, λοιπόν, πηγαίνουν τα ψώνια στο σπίτι, που περιμένει το άλλο τους αφεντικό και τα βιντεοσκοπεί. Μετά τη λήξη της πρώτης αποστολής ο σκύλος γυρίζει ξανά πίσω στο αυτοκίνητο με ενθουσιασμό για να πάρει μια δεύτερη σακούλα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μέχρι να μεταφερθούν όλες οι σακούλες μέσα στο σπίτι, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Από τότε που δημοσιεύτηκε στο YouTube το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 100.000 φορές πολλοί έχουν σχολιάσει. Ένας χρήστης έγραψε: “Φαίνονται τόσο χαρούμενα που μεταφέρουν τα ψώνια από το παντοπωλείο. Τα αγαπώ”.

defencenet.gr

 

Shares 78

Σχόλια


Read more:
Close