Μενού

Δείτε αυτά τα αξιολάτρευτα χελωνάκια με τις χρωματιστές πάνες!

Shares 45

χελωνάκια Αυστραλοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα νέο τύπο μαγιό που μπορεί να φορεθεί σε χελώνες -είδη προς εξαφάνιση για να παρακολουθείται η υγεία τους.

χελωνάκια

Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν να φοράνε οι χελώνες διασωστικές στολές, όπως στο Baywatch, είναι πιο ακριβές να περιγράψουμε τα μαγιό σαν πάνες, για να μαζεύουν τα κόπρανα τους.

Μιλώντας στο ABC, ο μαθητής για το διδακτορικό του Owen Coffee, δήλωσε ότι η ενδυμασία χρησιμοποιήθηκε σε νεοσσούς παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία. Αφού προσάρμοσαν το μαγιό σε κατάλληλο μέγεθος για ώριμες χελώνες, οι ερευνητές είναι τώρα έτοιμοι να καθορίσουν τι είδους τροφή τρώνε οι χελώνες και πόσο συχνά.

Η σακούλα στο πίσω μέρος της στολής επιτρέπει την εύκολη συλλογή δειγμάτων κοπράνων κατά τη διάρκεια του φωλιάσματος, με αποτέλεσμα να βοηθήσουμε στη διαδικασία της αναπαραγωγής στις περιοχές τροφοληψίας της Αυστραλίας.

χελωνάκια

Καθώς η κατασκευή είναι μια επιτυχημένη μέθοδος συλλογής κοπράνων, είναι ακόμα μια αληθινά χαριτωμένο μικρό κοστουμάκι για τις χελώνες, και για τις μικρές, αλλά και για τις μεγάλες.

χελωνάκια

Προχωρήστε γενναία θαλάσσιες χελώνες. Κινηθείτε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι δεν θα σας αγνοήσουν.

χελωνάκια

buzzfeed.com

loading...
Shares 45

Σχόλια


Read more:
Close