Μενού

Διέσωσαν αυτόν τον παραμελημένο σκύλο. Η αντίδρασή του όταν διαλέγει το πρώτο του παιχνίδι είναι ανεκτίμητη! (Βίντεο)

Shares 613

Σκύλος Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια για σκύλους σήμερα που είναι δύσκολο  να διαλέξουμε. Αλλά και τα τετράποδα μας δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις. Άλλα σκυλιά θέλουν μπάλα του τένις, άλλα προτιμούν κάτι σκληρό για να μασήσουν και άλλα κάτι για να τραβούν και να παίζουν πόλεμο. Υπάρχουν τα παιχνίδια που κάνουν φασαρία και άλλα που δεν καταστρέφονται γρήγορα. Ακόμη, υπάρχουν  παιχνίδια ειδικά για το μέγεθος του σκύλου και λίγα εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Δύσκολο να στέκεσαι στον διάδρομο του καταστήματος και να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα παιχνίδια. Κανείς μας δεν θα ήθελε να πάρει ένα παιχνίδι που θα αφήσει αδιάφορο τον σκύλο του. Και τα παιχνίδια δεν είναι καθόλου φτηνά.

Να λοιπόν γιατί είναι καλύτερα να αφήνουμε τον τετράποδο φίλο μας να διαλέξει μόνος του. Αυτό το πράγμα ακριβώς έκανε και ο ιδιοκτήτης ενός χαριτωμένου Golden Retriever. Τον πήγε στο κατάστημα και τον άφησε να δει όλη την συλλογή. Αφού τριγύρισε και μύρισε χοροπηδώντας, στάθηκε εμπρός από ένα καλάθι με λούτρινα φουσκωτά παιχνίδια, και άρπαξε αυτό που ήθελε. Αποστολή εξετελέσθη. Ώρα για παιχνίδι τώρα.

Σύμφωνα με τον Brian Becker, τον ιδιοκτήτη, ο σκύλος του πρώτη φορά βρισκόταν σε τέτοιο περιβάλλον με τόσα πράγματα. Το υπέροχο Golden Retriever, το είχε διασώσει από τις άθλιες συνθήκες που ζούσε. Η Roo, έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της μέσα στην στέρηση φαγητού και αγάπης, φυλακισμένη και παραμελημένη.

Τώρα αυτό που θέλει ο Brian είναι να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μια κανονική, ευτυχισμένη  ζωή, μέσα στην αγάπη. Φυσικά, κάθε αγαπημένο  κατοικίδιο χρειάζεται λίγα παιχνίδια για να μασήσει ή να κυνηγήσει. Και αφού η Roo διάλεξε αυτό που της άρεσε καλύτερα, είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθεί αλλά και ο Brian θα είναι σίγουρος πως δεν πέταξε τα χρήματά του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω! Δεν θα το πιστεύετε!

tilestwra.com

Shares 613

Σχόλια


Read more:
Close