Μενού

Αυτό το γατάκι ήταν «πολύ άσχημο» για να υιοθετηθεί, μέχρι που κάποιος μπόρεσε και είδε την ομορφιά μέσα του

Shares 340

γατάκια γατάκι Γάτα Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το ασυνήθιστο γατάκι θεωρήθηκε “πολύ άσχημο” για υιοθεσία. Κανείς δεν τον ήθελε, μέχρι που μια μέρα βρέθηκε μια οικογένεια που τον αγάπησε με την πρώτη ματιά. Οι νέοι ιδιοκτήτες του είπαν ότι τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του είναι αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό.

Ο Romeo γεννήθηκε με παραμορφωμένο μάτι, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αδέλφια του.

Τα γατάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στους δρόμους της νοτιοανατολικής Ισπανίας, βρήκαν όλα τους ένα ζεστό σπιτικό, εκτός από τον Romeo. Εκείνος έμεινε πίσω, αφού η μοναδική του εμφάνιση τον έκανε να είναι ανεπιθύμητος.

γατάκια γατάκι Γάτα

©Instagram | romeothespecialkitten

Τον άτυχο Romeo τον απέρριπταν συνέχεια οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του.

Κανείς δεν τον ήθελε εξαιτίας της ασυνήθιστης εμφάνισής του, μέχρι που μια μέρα τον πήραν στο κέντρο διάσωσης Santuario Compasión στην Ισπανία.

γατάκια γατάκι Γάτα

©Instagram | romeothespecialkitten

Τελικά, όπως και τα άλλα γατάκια, ο Romeo βρήκε ένα μέρος που το νιώθει σπίτι του.

“Μας είπαν ότι κανείς δεν τον ήθελε επειδή ήταν άσχημος. Αλλά για εμάς ο Romeo δεν είναι άσχημος, είναι ένα υπέροχο μικρό γατάκι που του αρέσει να παίζει όπως και οι υπόλοιπες γάτες. Και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του είναι αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό,” δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Santuario Compasión Animal στο Bored Panda.

γατάκια γατάκι Γάτα
©Facebook | Santuario Compasión Animal

Όπως και άλλα γατάκια, έτσι και ο Romeo είναι ένα παιχνιδιάρικο και στοργικό ζώο. Απολαμβάνει να πηγαίνει βόλτες μαζί με τα άλλα γατάκια, εκτός από τα άρρωστα ζώα που είναι στο καταφύγιο.

“Ξοδεύει τις μέρες του παίζοντας με τους εθελοντές,” είπε ένας από τους νέους ιδιοκτήτες του.

γατάκια γατάκι Γάτα

©Instagram | romeothespecialkitten

Οι άνθρωποι, στη συνέχεια, άρχισαν να θαυμάζουν το μικροσκοπικό γατάκι, όπως αποδεικνύεται από τη δημοτικότητά του στο Instagram. Οι ιδιοκτήτες του δημιούργησαν ένα λογαριασμό Instagram, τον romeothespecialkitten, για να δείχνουν στους θαυμαστές του τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Romeo.

“Είναι τόσο χαριτωμένος,” έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

“Τον θέλω, είναι τόσο όμορφος,” σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

γατάκια γατάκι Γάτα

©Instagram | romeothespecialkitten

Οι ιδιοκτήτες του Romeo επιβεβαίωσαν επίσης ότι πλέον, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να παρατηρούν τη μοναδικότητα του Romeo και ρωτάνε συνέχεια γι’ αυτόν.

γατάκια γατάκι Γάτα

Από ένα ανεπιθύμητο γατάκι μετατράπηκε σε ένα αστέρι των social media!

Οι ιδιοκτήτες του Romeo ελπίζουν ότι η ιστορία του θα βοηθήσει στη μείωση των προκαταλήψεων και πως θα μας “διδάξει ότι αυτό που είναι σημαντικό, αυτό που μας ενώνει, είναι η λαχτάρα για ζωή.”

diaforetiko.gr

Shares 340

Σχόλια


Read more:
Close