Μενού

Δεκάδες νεκρά σκυλιά, γάτες ακόμη και λαγοί από φόλες στην Πτολεμαΐδα – Σκληρές εικόνες με αδέσποτα και δεσποζόμενα νεκρά ζώα

Shares 412

φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα Δεκάδες σκυλιά, αδέσποτα και δεσποζόμενα συνεχίζουν  να βρίσκουν νεκρά από φόλες από χθες οι Εθελοντές του Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας και φιλόζωοι της περιοχής, που προειδοποιούν για «σκορπισμένο δηλητήριο σε όλη την πόλη».  Οι εικόνες που ακολουθούν είναι από το e-ptolemeos.gr και είναι ιδιαίτερα σκληρές.

φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα

«Πτολεμαΐδα, σε όλη την πόλη σκορπισμένο δηλητήριο. Αυτά είναι κάποια από τα ζώα, αδέσποτα και δεσποζόμενα που δεν τα κατάφεραν. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα. Ένα ζώο μόνο προλάβαμε και σώθηκε. Αυτό είναι ο πολιτισμός μας…», το σχόλιο των εθελοντών.

Άη Γιάννης, Πνευματικό Κέντρο, Σταθμός, Βιβλιοθήκη, Εργατικές Κατοικίες Στρατοπέδου είναι ορισμένες από τις περιοχές που βρέθηκαν νεκρά σκυλιά.

«Προκαλέστε έμετο με ενέσιμη εμετική ή αλατόνερο και μετά χορηγήστε ατροπίνη. Προμηθευτείτε από φαρμακείο», συνιστούν οι εθελοντές του κυνοκομείου στους φιλόζωους.

φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα

Και την Πέμπτη όμως, η εικόνα δεν είχε αλλάξει και η θλιβερή λίστα των νεκρών ζώων, δεν έχει τελειωμό. «Μετράμε και σήμερα ψυχές μετά τη χθεσινή μαζική δηλητηρίαση ζώων στην Πτολεμαΐδα. Ο αριθμός των νεκρών έφτασε στα 18, ανάμεσά τους και αρκετά δεσποζόμενα. Μέχρι και τις 4 το ξημέρωμα κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να σώσουν δηλητηριασμένα ζώα στο κέντρο της πόλης», το σχόλιο των Εθελοντών, που προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν να ανταποκριθούν στα περιστατικά αυτά.

φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα φόλες φιλόζωοι Πτολεμαΐδα Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας Αδέσποτα

πηγή

Shares 412

Σχόλια


Read more:
Close