Μενού

Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων

Shares 62

Χριστούγεννα διαφήμιση «Από απροσδόκητες φιλίες, σε σχέσεις που διαρκούν» είναι το μήνυμα που στέλνει φέτος τα Χριστούγεννα η Globe Telecom μέσα από την διαφήμισή της που εξιστορεί την επανένωση του σκύλου Chobo με την οικογένεια του τα Χριστούγεννα και τη δυνατή σχέση που ανέπτυξε με τον ηλικιωμένο μοναχικό άνδρα που του έδωσε στέγη, τον τάισε, τον φρόντισε και τον βοήθησε να βρει τον δρόμο για το σπίτι του.

Η  διαφήμιση που άρχισε να προβάλλεται την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια «κλικ» στο Διαδίκτυο.

Χριστούγεννα διαφήμιση

Ο Chobo περπατάει μόνος του στο δρόμο και ψάχνει στα σκουπίδια να βρει λίγη τροφή να ξεγελάσει την πείνα του. Ένας ηλικιωμένος άνδρας βλέπει τον πεινασμένο Chobo και τον πλησιάζει. Κάθεται δίπλα του και του δίνει λίγο ψωμί.

Αποφασίζει να πάρει τον σκυλάκο στο σπίτι του και να τον φροντίσει. Τον κάνει μπάνιο και του περνάει από το λαιμό το νέο του κολάρο. Κάθε μέρα η σχέση ανάμεσα τους γινόταν ολοένα και πιο δυνατή.

Χριστούγεννα διαφήμιση

Μια μέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο ηλικιωμένος άνδρας κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε με τον Chobo είδε την αφίσα με την φωτογραφία του νέου του φίλου που προφανώς είχε χαθεί και τον αναζητούσε η οικογένεια του.

Τον πόναγε ότι θα έχανε τον Chobo, όμως ήξερε ότι έπρεπε να κάνει το σωστό. Έτσι αποφάσισε να καλέσει την οικογένειά του…

diaforetiko.gr

Shares 62

Σχόλια


Read more:
Close