Μενού

Χανιά: Μετακόμισαν, την εγκατέλειψαν και τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού τους!

Shares 545
Χανιά εγκατάλειψη σκύλου Όταν αποστρατεύτηκε ο πατέρας της οικογένειας,που ήταν αξιωματικός του Ναυτικού, αποφάσισαν να φύγουν από τα Χανιά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη,αφού κατάγεται από το Βόλο.Φόρτωσαν ότι ήταν χρήσιμο σε μια μεταφορική εταιρία και ξεκίνησαν μια νέα ζωή.
Όπως αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων φεύγοντας, άφησαν πίσω τους -ελαφρά την καρδία- και τη μικροσκοπική σκυλίτσα που τους κρατούσε συντροφιά 10 χρόνια.
Η σκυλίτσα δεν το κουνούσε από την είσοδο του διαμερίσματος.Κάποιοι ένοικοι την τάιζαν αλλά κάποιοι δυσανασχέτησαν και την πέταξαν έξω από την πολυκατοικία γιατί η σκυλίτσα «βρωμίζει» τον κοινόχρηστο χώρο.Μόλις όμως βρίσκει ανοιχτή την πόρτα,τρυπώνει μέσα και κοιμάται στο χαλάκι της πόρτας.
Την ιστορία της σκυλίτσας τη μάθαμε από μια ένοικο της πολυκατοικίας που φρόντιζε το ζώο μετά την απάνθρωπη εγκατάλειψη από τους κηδεμόνες της.
Συναντηθήκαμε με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος,ο οποίος παρουσία μας επικοινώνησε με τον πρώην ενοικιαστή του στο Βόλο και του είπε ότι είχε έρθει η φιλοζωική για το σκυλάκι που εγκατέλειψε.
Χανιά εγκατάλειψη σκύλου
Η συνομιλία ήταν σε ανοιχτή ακρόαση και ακούσαμε να τον επιπλήττει γιατί μας αποκάλυψε ότι το σκυλάκι ήταν δικό του και μετά να λέει ανερυθρίαστα:
«Έλα μωρέ,είναι γέρικο,δώστου μια φόλα να τελειώνουμε».
Όπως αναφέρει ο  φιλοζωικός σύλλογος Χανίων: “Για τη συμπεριφορά του θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη,αλλά αυτό που προέχει είναι να βρεθεί μια σωστή οικογένεια για το πιστό και υπέροχο αυτό πλάσμα,που δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας,είναι χαδιάρικο και τρυφερό και του αξίζει μια καλύτερη τύχη.”
Επείγει η φιλοξενία/υιοθεσία του καθώς ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος,λέει ότι δεν μπορεί να νοικιάσει το διαμέρισμα,αφού η σκυλίτσα είναι συνέχεια στην είσοδο.
Χανιά εγκατάλειψη σκύλου
Όποιος ενδιαφέρεται για τη μικρή να επικοινωνήσει στο 6945593988 απογευματινές ώρες.
Ας είναι η καλή πράξη του χρόνου.
Shares 545

Σχόλια


Read more:
Close