Μενού

Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» ενός κατοικιδίου μέσα από ένα απίστευτο βίντεο που σίγουρα θα σας συγκινήσει

Shares 198

κατοικίδιο ιδιοκτήτης γράμμα Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα σας έλεγε το κατοικίδιό σας, αν μπορούσε να μιλήσει, για να σας ευχαριστήσει; Τι θα σας έλεγε, αν ήξερε ότι το τέλος πλησιάζει;
Το παρακάτω βιντεάκι δημιουργήθηκε γι” αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αποτελεί ένα αποχαιρετιστήριο «γράμμα» ενός κατοικιδίου προς το αφεντικό του.

Το βίντεο το δημιούργησε άνθρωπος, είναι ένα ποιήμα, αλλά είμαστε 100% σίγουροι ότι κάπως έτσι, με τέτοια λόγια, θα μας εξέφραζε την αγάπη του ο λατρεμένος μας φίλος εκείνη την ώρα. Το βιντεάκι είναι πολύ συγκινητικό γιατί μετέφερε στον δικό μας γλωσσικό κώδικα επικοινωνίας, όλα εκείνα που μας λένε οι φίλοι μας μέσα από τα μάτια τους!

(Η μετάφραση του βίντεο ακολουθεί από κάτω)


Ιδιοκτήτη, πιο αγαπημένε μου φίλε,
ότι και να πω θα είναι λίγο, Ιδιοκτήτη, πιο αγαπημένε μου φίλε, για την αγάπη μου έδωσες μέχρι το τέλος. Λυπάμαι που σε πληγώνω λέγοντας σου το τελευταίο αντίο. Μου πρόσφερες ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Έζησα μια ευτυχισμένη ζωή. Πήδηξα και έπαιξα και γέλασα με τρόπους που εσύ ίσως να μην μπορούσες να δεις. Απ” όλα τα ζώα που θα μπορούσες να αγαπήσεις, χαίρομαι που επέλεξες εμένα. Δεν πειράζει που θα σου λείψω, κι εσύ θα λείψεις σε μένα. Δεν πειράζει να σκύψεις το κεφάλι και να κλάψεις αν το θέλεις. Γιατί, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται σήμερα, η καλή σου, η γλυκιά σου καρδιά θα γιαρευτεί. Για τώρα, φίλε μου, να με θυμάσαι και νιώσε αυτά που πρέπει να νιώσεις, αλλά μην εγκαταλείψεις την αγάπη, Ιδιοκτήτη, πιο αγαπημένε μου φίλε. Παρόλο το υψηλό τίμημα, αξίζει στο τέλος να γνωρίζεις ότι έκανες τη ζωή ενός ζώου όσο καλύτερη μπορούσε να γίνει. Δεν θα έπρεπε να σου είναι μυστήριο το γιατί ήσουν για μένα ο κόσμος όλος. Εδώ είναι η τελευταία μου λέξη, φίλε μου, η τελευταία μου επιθυμία: Βρες ένα άλλο ζώο που είναι μόνο του και δως του το πιάτο μου, έτσι κάθε φορά που θα σε κάνει να χαμογελάς να ξέρεις ότι θα σου χαμογελάω κι εγώ. Ακόμα τόσο περήφανος που κάποτε έγινα ο πιο αγαπημένος σου φίλος.
Θα σ” αγαπώ για πάντα.

toocute.gr

Shares 198

Σχόλια


Read more:
Close