Μενού

Ανέβασε φωτογραφία με τον σκύλο του στο Facebook και κάποιος κάλεσε την Αστυνομία – Δείτε γιατί (βίντεο)

Shares 32

Σκύλος facebook Πολλοί πιστεύουν ότι τα πιτ μπουλ είναι επικίνδυνα ζώα και δεν θα έπρεπε να θεωρούνται κατάλληλα για το σπίτι. Ωστόσο, όλα είναι θέμα εκπαίδευσης και αγάπης. Αυτό πιστεύει και ο Dan Tillery.

Ο νεαρός μουσικός αποφάσισε ότι ήθελε να αγοράσει έναν σκύλο. Μόλις βρήκε αυτό το χαριτώμενο πιτ μπουλ, ήξερε ότι αυτό θα είναι το κατοικίδιό του. Το πήρε σπίτι του, του έδωσε τις πρώτες αγκαλιές και έτσι ενθουσιασμένος που ήταν αποφάσισε να ποζάρει μαζί του και να δημοσιεύσει την φωτογραφία τους στα social media.

Κανείς δεν περίμενε όμως τι θα ακολουθήσει. Μόλις ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ ανέβασε την φωτογραφία του στο Facebook, πολλοί σχολίασαν ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό και μάλιστα τον προειδοποίησαν ότι θα καλέσουν την Αστυνομία. Όπερ και εγένετο… Η Αστυνομία καλέστηκε, έφτασε στο σπίτι του και ο σκύλος απομακρύνθηκε από το αφεντικό του.

Ο λόγος; Στο Michigan τα πιτ μπουλς δεν θεωρούνται κατάλληλα για κατοικίδια ζώα. Έτσι, απαγορεύεται να έχει κάποιος για κατοικίδιο ζώο ένα πιτ μπουλ. Ο Dan στενοχωρήθηκε πολύ και έκανε τα πάντα για να αποκτήσει και πάλι τον σκύλο του πίσω. Έψαξε καλά και τελικά το πιτ μπουλ βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά του! Γιατί; Γιατί σύμφωνα με το γενεαλογικό του δέντρο, δεν πρόκειται για πιτ μπουλ αλλά για γαλλικό μπουλντόγκ!

Σκύλος facebook

pronews.gr

Shares 32

Σχόλια


Read more:
Close