Μενού

Αναζητούν τον μανιακό που πυροβολεί με αεροβόλο αδέσποτες γάτες στο Γαλάτσι

Shares 115

γάτες Καμία πληροφορία δεν έφθασε μέχρι στιγμής στο Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη που συστηματικά εξολοθρεύει ή αφήνει παράλυτες αδέσποτες γάτες πυροβολώντας τες με αεροβόλο στην περιοχή γύρω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.

Τελευταίο θύμα του ήταν μια γατούλα, η οποία εντοπίστηκε στις 18 Ιανουαρίου με μια τρύπα στη σπονδυλική στήλη να είναι σωριασμένη στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Γαλάτσι. Δύο μέλη του σωματείο τη μετέφεραν σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο και ήταν βαριά κακοποιημένο αφού είχε υγρά στην κοιλιακή χώρα. Παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου να σώσει τη γατούλα, μετά από δύο μέρες νοσηλείας παρουσίασε υποθερμία και κατέληξε.

Ο αριθμός των θυμάτων του μανιακού δολοφόνου που δρα ανενόχλητος εδώ κι ένα χρόνο στο Γαλάτσι, κυρίως στις οδούς Νάξου και Κέρκυρας, παραμένει άγνωστος όπως άγνωστη παραμένει και η ταυτότητα του διεστραμμένου αυτού ανθρώπου που πυροβολεί ανυπεράσπιστα πλάσματα αφού παρά τις εκκλήσεις του σωματείου ουδείς δεν έδωσε οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στα ίχνη του.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2016 μια φιλόζωη, η οποία φροντίζει αδέσποτες γάτες στην οδό Νάξου ενημέρωσε το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου για ένα γάτο με σπασμένο σαγόνι. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου υποβλήθηκε και σε ακτινογραφίες, οι οποίες έδειξαν ότι το ζώο πυροβολήθηκε στην αριστερή ωμοπλάτη του. Ο γάτος χειρουργήθηκε και αποκαταστάθηκε το τραύμα στο σαγόνι του.

Στις 14 Μαρτίου του 2015 κοντά σ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο του Γαλατσίου εντοπίστηκε αδέσποτος γάτος πυροβολημένος στη σπονδυλική στήλη. Φιλόζωοι τον μετέφεραν σε κτηνιατρείο όπου χειρουργήθηκε και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου που ανέλαβε την περίθαλψή του έμεινε τελικά παράλυτος.

Δύο μέρες αργότερα βρέθηκε ακόμα ένας αδέσποτος γάτος πυροβολημένος στη σπονδυλική στήλη στην οδό Ανδριτσαίνης στο Γαλάτσι. Δυστυχώς κι αυτό το ζώο έμεινε παράλυτο.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει ο,τιδήποτε για κάποιο από τα περιστατικά να επικοινωνήσει μαζί του ή απευθείας με το Α.Τ. Γαλατσίου.

istoriesadespoton.gr

Shares 115

Σχόλια


Read more:
Close