Μενού

Καφετέρια αποκλειστικά για pugs και ανθρώπους (βίντεο)

Shares 83

καφετέρια Βίντεο pugs To Dog Salon Living Room (Pug Cafe) είναι μια καφετέρια αποκλειστικά για pugs και ανθρώπους
καφετέρια Βίντεο pugs
Ταυτόχρονα είναι και  το σπίτι έντεκα χαδιάρικων pugs που είναι πρόθυμα να παίξουν μαζί σας.
καφετέρια Βίντεο pugs Μπορείτε να παίξετε με αυτά τα αξιολάτρευτα σκυλιά, να αράξετε στο καναπέ και να απολαύσετε τη συντροφιά τους.
καφετέρια Βίντεο pugs
Θυμηθείτε τον αξιολάτρευτο Frank από τη ταινία Men in Black, πολλαπλασιάστε τον επί έντεκα και όλα αυτά θα τα συναντήσετε στο Salon Dog Cafe στο Κιότο στην Ιαπωνία.Το 1ο Pug Cafe στο κόσμο σύμφωνα με το RocketNews24
καφετέρια Βίντεο pugs
Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το καφέ έχει μια πολύ χαλαρή διακόσμηση με την αίσθηση ενός επιπλωμένου δωματίου με μικρά τραπέζια και μεγάλο καναπέ.
καφετέρια Βίντεο pugs
Φυσικά οι άνθρωποι που λειτουργούν το μέρος πρέπει να βγάλουν χρήματα γιατί η φροντίδα έντεκα σκύλων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι επισκέπτες έχουν δύο επιλογές :

καφετέρια Βίντεο pugs

1 ποτό που θα κοστίσει 4 ευρώ για μια ώρα χαράς με τα pugs και όσοι επιθυμούν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι μπορούν με 8 ευρώ να έχουν απεριόριστο χρόνο με τα σκυλιά και ποτά.
καφετέρια Βίντεο pugs
Προσέξτε μόνο μην μπερδέψετε τα φαγητά σας!
καφετέρια Βίντεο pugs
Αυτά τα υπέροχα μπισκότα είναι ανθρώπινες λιχουδιές!
καφετέρια Βίντεο pugs
Τα pugs ενδιαφέρονται πάντα να μάθουν τι είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας.

καφετέρια Βίντεο pugs
Το μέρος επισκέπτονται άνθρωποι από όλη την Ιαπωνία και είναι σχεδόν μόνιμα γεμάτο. Εάν σκοπεύετε να το επισκεφτείτε καλό είναι να έχετε κάνει πρώτα κράτηση.
ΒΙΝΤΕΟ : PUGS LIFE

Μόλις φτάσετε εκεί θα βρεθείτε αγκαλιά με ένα pug και με μια κούπα στο χέρι. Από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή που μπορείτε να απολαύσετε!
allaboutdog.gr

Shares 83

Σχόλια


Read more:
Close