Μενού

Αγοράκι που έχασε το κουτάβι του πριν τα Χριστούγεννα το βρήκε μετά την αμοιβή των 11.000€ που προσέφερε κριτής του X-Factor

Shares 214

κουτάβι x factor Ένα μικρό παιδί του οποίου ο αγώνας για να βρει το κλεμμένο του σκυλί προσέλκυσε μια αμοιβή της τάξης των 11.000€ από τον εκατομμυριούχο κριτή του X Factor, Simon Cowell, πετάει πλέον στα σύννεφα που επέστρεψε ο καλύτερός του φίλος.

Ο 3 ετών Edward Latter νόμιζε ότι έχασε για πάντα τον φίλο του Morse όταν οι άκαρδοι κλέφτες τον έκλεψαν μόλις το κουτάβι το έσκασε από το σπίτι του.

κουτάβι x factor

Το 10 μηνών κουτάβι έφυγε τον Δεκέμβριο και το στεναχωρημένο αγόρι έγραψε ακόμη και ένα συγκινητικό γράμμα στον Άη Βασίλη, στο οποίο αντί για δώρο, του ζητούσε να του φέρει πίσω το φίλο του για τα Χριστούγεννα.

Αλλά χθες, το μικρό αγόρι ανακάλυψε ότι το αγαπημένο του κουτάβι είχε βρεθεί και είπε: “Δεν μπορώ να το πιστέψω, ο καλύτερός μου φίλος γύρισε πίσω. Μπορεί να έχουν περάσει τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό είναι το καλύτερο δώρο που είχα ποτέ.”

κουτάβι x factor

Η αμοιβή των 11.000€ προσφέρθηκε από τον εκατομμυριούχο Cowell όταν έμαθε για την κλοπή του κουταβιού.

Κάποιος από το στενό περιβάλλον του Cowell, είπε: “Είναι λυπηρό να βλέπεις ένα μικρό αγόρι να κάνει μαύρα Χριστούγεννα. Τα σκυλιά είναι τόσο σημαντικά για πολλούς από εμάς. Ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβάλει στη γρήγορη επιστροφή του Morse.”

Πιστεύεται ότι οι κλέφτες πήραν το κουτάβι για να το χρησιμοποιήσουν για αναπαραγωγή σκύλων, αλλά ο Morse φαίνεται ότι τους είχε ξεφύγει.

Το μικρό παιδί έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα στον Άη Βασίλη, που έλεγε: “Αγαπητέ Άη Βασίλη, θέλω μόνο ένα δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, θέλω πίσω το κουτάβι μου, τον Morse. Ήμουν πολύ καλό αγόρι όλο το χρόνο. Ευχαριστώ, Edward.”

κουτάβι x factor

Οι γονείς του, η Amanda Hopkins και ο Richard Latter, δεν πίστευαν ότι θα έβλεπαν ξανά το κατοικίδιο ζώο τους, μέχρι που έλαβαν μια κλήση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ένα ζευγάρι που ζούσε 20 μίλια μακριά από το σπίτι τους στο Marden του Kent, βρήκε ένα κουτάβι να περπατάει λασπωμένο στο δρόμο και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι ο Morse.

Πήραν στο σπίτι τους το κουτάβι, το έπλυναν και στη συνέχεια κάλεσαν τον κ. Latter, ο οποίος ήταν αβέβαιος μέχρι να του έστειλαν φωτογραφία. Ο Edward μαζί με τους γονείς του πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, στο χωριό Meopham για να δουν από κοντά το κουτάβι.

Ο 40 χρονος δήλωσε: “Εγώ και η Amanda εξακολουθούσαμε να είμαστε αρκετά σκεπτικοί, αλλά μόλις τον είδε ο Edward τον αναγνώρισε αμέσως. Είπε απευθείας “Αυτός είναι ο Morse, ο Morse θα έρθει στο σπίτι μαζί μας”.

κουτάβι x factor

“Πετούσε στα σύννεφα. Εμείς δεν ήμασταν βέβαιοι ότι ήταν αυτός, καθώς δεν ανταποκρινόταν στο όνομά του ούτε ερχόταν σε μας.”

“Περάσαμε μαζί του περίπου μιάμιση ώρα και δεν ήμασταν ακόμα βέβαιοι, οπότε τον πήραμε σπίτι για να τσεκάρουμε το τσιπ του. Το πρωί του Σαββάτου τον πήγαμε στον κτηνίατρο και από τον έλεγχο του τσιπ του καταλάβαμε ότι ότι ήταν σίγουρα αυτός.”

“Ξεσπάσαμε αμέσως σε δάκρυα και αγκαλιάζαμε ο ένας τον άλλο, ενώ ο Edward αγκάλιαζε σφιχτά το κουτάβι.”

κουτάβι x factor

Ένας μάρτυρας είδε δύο άνδρες να δένουν τον Morse στο πίσω μέρος ενός φορτηγού πέντε λεπτά αφότου έφυγε από το σπίτι του και ο κ. Latter νόμιζε ότι το κουτάβι πωλήθηκε.

Η οικογένεια που βρήκε τον Morse λέει ότι δεν είχε ακούσει για την αμοιβή των 11.000€ από τον Simon Cowell αλλά είναι χαρούμενοι που οδήγησαν το κουτάβι πίσω στο σπίτι του.

Η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών Michelle Holt, βρήκε το μικρό τεριέ που έφυγε από το σπίτι του τον Δεκέμβριο, να περιπλανιέται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού της.

κουτάβι x factor

Είπε: “Χάρηκα που βοήθησα να γυρίσει το σκυλάκι πίσω στο σπίτι του. Οι ιδιοκτήτες του είναι υπέροχοι άνθρωποι.”

Σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το Morse, χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου βοήθησαν στο ψάξιμο και ο κ. Latter τους ευχαρίστησε όλους.

“Είμαστε τόσο ευγνώμονες. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς,” είπε.

κουτάβι x factor

“Είναι όμορφο να ξέρεις ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που ήταν πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω.”

διαφορετικό

Shares 214

Σχόλια


Read more:
Close