Μενού

Αυτό το τυφλό και κουφό σκυλάκι περνάει την κάθε ημέρα του με την βοήθεια από τις 3 αδερφούλες του!

Shares 300

τυφλό σκυλάκι Η Margaux, ένα Poodle 9 ετών, είχε μια σοβαρή λοίμωξη στο πόδι της, και οι ιδιοκτήτες της δεν ήξεραν τι το είχε προκαλέσει. Στην αρχή, νόμιζαν ότι ήταν ένα δάγκωμα φιδιού. Όταν όμως είδαν έναν ειδικό στο Idaho, η αιτία της μόλυνσης βρέθηκε. Η Margaux έχει μια ασθένεια που ονομάζεται διάχυτη κοκκιωματώδης φλεγμονή η οποία επηρεάζει το ανοσοποιητικό της σύστημα.

τυφλό σκυλάκι Το πόδι της επουλώθηκε, αλλά η ασθένεια συνέχισε να εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος της. Η Margaux πέρασε στιγμές όπου ήταν απολύτως υγιής, και άλλες φορές η ασθένεια της την επηρέασε πολύ άσχημα.
τυφλό σκυλάκι Όταν ασθένειά της εξαπλώθηκε στα μάτια της, και τα δύο έπρεπε να αφαιρεθούν. Έπειτα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν η Margaux έχασε και την ακοή της.
τυφλό σκυλάκι Έτσι, η Margaux, το άλλοτε υγιές και ευτυχισμένο Poodle ήταν τώρα κουφό και τυφλό. Όμως, είχε ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης από τους ανθρώπους της και τα σκυλάκια αδέλφια της (Susie, Rhonda, και Chloe).
τυφλό σκυλάκι

Έχουν βοηθήσει την Margaux σε όλα αυτά. Με τη βοήθεια των αδελφών της, η Margaux πηγαίνει για περιπάτους – και το καθένα με τη σειρά του κρατάει το λουρί της Margaux στο στόμα του.
τυφλό σκυλάκι
Ενεργούν ως σκυλιά βοηθοί γι” αυτήν και την καθοδηγούν στον δρόμο.
τυφλό σκυλάκι Ακόμα κι αν η Margaux δεν μπορεί να δει ή να ακούσει, μπορεί να αισθανθεί την αγάπη.
τυφλό σκυλάκι Η Margaux ενεργεί ακριβώς όπως και κάθε άλλο σκυλί και απολαμβάνει τη ζωή της.
τυφλό σκυλάκι Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι χρησιμοποιεί ένα είδος echolocation (όπως οι νυχτερίδες) για να την βοηθήσει να προσανατολιστεί.
τυφλό σκυλάκι
Η Margaux έχει πολλούς λόγους να χαμογελάσει και την βλέπετε πως χαμογελά 
πλατιά.
Shares 300

Σχόλια


Read more:
Close