Μενού

Αυτοί οι υδρόχοιροι κάνουν το πιο χαλαρωτικό μπάνιο που έχετε δει!

Shares 11

υδρόχοιροι Αυτά τα υπέροχα Capybaras έχουν τον τέλειο τρόπο για να χαλαρώνουν. Όλα μαζί, περνάνε την ώρα τους αναπαυτικά μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  με ζεστό νερό.

Τα Capybaras είναι τα μεγαλύτερα τρωκτικά στον κόσμο. Μπορούν να φτάσουν το 1,2 μ μήκος και βάρος μέχρι 68 κιλά. Αυτά κι αν δεν είναι μεγάλα ποντίκια!

Η όλη ιδέα να αποκτήσουν αυτά τα πλάσματα ζεστό λουτρό ήρθε κατά τύχη. Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου έπλενε τα κλουβιά τους με ζεστό νερό όταν είδε ένα Capybara να παίζει χαρούμενο στα νερά. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα ενός νέου τουριστικού πόλου έλξης όπου τα Capybaras θα έχουν τη ευκαιρία να παίζουν και να ζεσταίνονται τον χειμώνα αλλά και να  διασκεδάζουν με τα καμώματα, τους  επισκέπτες του κήπου. Να ένας πραγματικά καταπληκτικός τρόπος να ζεσταίνονται τα γλυκά τρωκτικά, όσο κρύο κι αν κάνει. Μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την συντροφιά μεταξύ τους, πράγμα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η καλύτερη στιγμή στο βίντεο είναι όταν στο σημείο :26, όπου σταματούν για να ποζάρουν! Λες και ετοιμάζουν εξώφυλλο  για το νέο τους άλμπουμ!

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Πηγή

Shares 11

Σχόλια


Read more:
Close