Μενού

Αυτή η οργάνωση απελευθερώνει ζώα που ήταν υπό αιχμαλωσία – Οι εικόνες είναι καθηλωτικές

Shares 2K

απελευθέρωση ζώων Η κυβέρνηση του Περού, το 2011, απαγόρευσε τη χρήση ζώων σε οποιοδήποτε τσίρκο. Μετά από εντάσεις, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αφήσουν τα ζώα ελεύθερα. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι εκείνα βρίσκονταν σε απαράδεκτες συνθήκες.

Οι καταπληκτικοί άνθρωποι του οργανισμού «Animal Defenders International» ξεκίνησαν μια μακρά διαδικασία να σώσουν κάθε ένα ζώο που υποφέρει κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη κάποιων ευγενικών ξένων όπως επίσης και του βετεράνου της τηλεόρασης Bob Barker που έκανε μια μεγάλη δωρεά, ο οργανισμός κατάφερε να σώσει περισσότερα από 80 ζώα.

Παρά το γεγονός πως το σχέδιό τους είναι για καλό σκοπό, κάθε μέρα αντιμετώπιζαν τη θλίψη. Σε μια πρόσφατη αποστολή τους βρήκαν ένα λιοντάρι που το μόνο που έζησε ως τώρα ήταν ο πόνος και η δυστυχία.

Όταν δεν το ανάγκαζαν να πάρει μέρος σε παραστάσεις, έμενε αλυσοδεμένο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

απελευθέρωση ζώων

Ο Mustafa όπως ονομάζεται, πουλήθηκε στη βιομηχανία εκμετάλλευσης εξωτικών ζώων όταν ήταν ακόμη μωρό.

απελευθέρωση ζώων

Ήταν αδυνατισμένος και είχε ανάγκη από ιατρική βοήθεια καθώς πέρασε όλη του τη ζωή με αλυσίδες.

απελευθέρωση ζώων

Οι ιδιοκτήτες του τσίρκου προσπάθησαν να οργανώσουν μια εξέγερση για να κρατήσουν τα φυλακισμένα ζώα τους εκεί αλλά υποχώρησαν τελικά όταν απειλήθηκαν με σοβαρές κυρώσεις.

απελευθέρωση ζώων

Το όνομα αυτής της τίγρης είναι Hoover και βρέθηκε 24 ώρες μετά την απελευθέρωση του Mustafa σε ένα άλλο τσίρκο. Δυστυχώς ζούσε σε παρόμοιες συνθήκες.απελευθέρωση ζώων

 

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου προσπάθησαν να εμποδίσουν την απελευθέρωσή του αλλά οι νόμοι ήταν εναντίων τους.

απελευθέρωση ζώων

Ο Condorito είναι ένας κόνδορας που του έκοψαν τα φτερά για να είναι ανίσχυρος και ανίκανος να πετάξει.

απελευθέρωση ζώων

Υπάρχει ελπίδα να αναπτυχθούν ξανά ώστε να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στην άγρια φύση.

απελευθέρωση ζώων

Αν και η αποστολή έχει λήξει επίσημα με τη διάσωση του Mustafa, ο οργανισμός εξακολουθεί να εργάζεται στην οικοδόμηση ενός σπιτιού για τον ίδιο έχoντας ανάγκη από δωρεές.

Οι έρευνες για παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες θα συνεχιστούν και στα άμεσα σχέδιά τους είναι η διερεύνηση του Μεξικού και της Κολούμπια. Θα ψάξουν για ζώα που εργάζονται σε τσίρκο παρά τις νομοθετικές απαγορεύσεις. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις τρέχουσες αποστολές εδώ.

Πηγή

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close