Μενού

Αυτή η 64χρονη δεν είχε ιδέα τι μεγάλωνε στον ώμο της. Η γάτα της όμως κατάλαβε, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. (Εικόνες)

Shares 711

Γάτα Ο Tom είναι ένα μικρό, ασπρόμαυρο γατί του δρόμου. Όταν ήταν μωρό, τον βρήκαν οι McKenzie έξω από την πόρτα τους, στη βροχή. Ο άντρας της δεν ήθελε να το κρατήσουν, αλλά η γυναίκα του το έκανε έτσι και αλλιώς και του έδωσε και λίγο φαγητό. Από τότε ζει μαζί τους.

Αλλά 20 χρόνια αργότερα θα είναι απίστευτα ευγνώμονες για αυτή τη μέρα!

Γάτα

Στη Sue αρέσει πολύ ο Tom, έτσι που είναι απόμακρος και ανεξάρτητος. Σπάνια θέλει επαφή με ανθρώπους. Μία μέρα όμως, άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του.

Γάτα

Τη μέρα εκείνη ακολουθούσε συνέχεια την 64χρονη παντού. Κάτι πολύ παράξενο έγινε όταν εκείνη έκατσε κάτω! Ο γάτος πήδηξε αμέσως πάνω της, χτυπώντας με τα πόδια του στον δεξί της ώμο και το λαιμό της, ενώ νιαούριζε.

Γάτα

Εκείνη άρχισε να αγχώνεται για το χνουδωτό της φίλο και τον πάει στον κτηνίατρο μετά από 2 εβδομάδες που είχε αυτή τη συμπεριφορά. Τελικά βρήκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο γάτος της. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να έχει αυτήν τη συμπεριφορά.

Γάτα

Αλλά μετά αρχίζει να προβληματίζεται. Μήπως προσπαθεί ο Tom να της δείξει κάτι; Ακουμπάει τον ώμο της και νιώθει έναν όγκο. Πάει στο γιατρό και τη στέλνει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκεί, διαγνώστηκε με λέμφωμα του   Hodgkin. Είχε όγκο στον ώμο της.

Γάτα

Χειρουργείται και πρέπει να περάσει από χημειοθεραπεία. Ένα χρόνο μετά ο καρκίνος έχει φύγει!

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Tom, αλλά πλέον αυτός δεν θέλει – έχει επιστρέψει στην παλιά, απόμακρη συμπεριφορά τους και με έχει αφήσει μόνη.»

Γάτα

Τα κατοικίδια είναι συχνά ολόκληρος ο κόσμος του ιδιοκτήτη τους. Αλλά ποιός μπορεί πει πως η γάτα του, του έσωσε τη ζωή;

hefty.co

Shares 711

Σχόλια


Read more:
Close