Μενού

Φωτογράφος πιάνει τυχαία αυτή τη σαύρα να λιάζεται στον ήλιο (+21 και περισσότερες από τις φωτογραφίες του)

Shares 0

Τα ερπετά είναι πολύ συχνά υποτιμημένα. Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι δεν έχουν να κάνουν τίποτα και απλά παραμονεύουν νωθρά στη γωνιά τους. Αλλά, αυτό δεν είναι απόλυτα αλήθεια και, ο Yan Hidayat προσπάθησε να το αποτυπώσει με μία φωτογραφία κάθε φορά. Στις φωτογραφίες του αυτές δείχνει πόσο χαλαρά είναι τα ερπετά, που λιάζονται στον ήλιο. Ο Yan Hidayat απολαμβάνει να απαθανατίζει τις ζωές των ερπετών,  των εντόμων κι άλλως χαλαρών ζώων και γι’ αυτό είναι γνωστός για πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του. Μία από αυτές είναι μία φωτογραφία της σαύρας του που χαλαρώνει και λιάζεται στο ήλιο –η οποία έχει γίνει viral στο ίντερνετ.

Αυτή η φωτογραφία με τη σαύρα που λιάζεται στον ήλιο ξετρέλανε τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να την κάνουν share.

Ο φωτογράφος μοιράστηκε μαζί μας το λόγο που του αρέσουν αυτές οι φωτογραφίες: «Μου αρέσουν αυτές οι φωτογραφίες γιατί τα ερπετά είναι μοναδικά και έχουν αρκετό ενδιαφέρον για να τα απαθανατίσεις σε φωτογραφίες» και «αφού τα απαθανατίσω έχω ένα έντονο αίσθημα ικανοποίησης, όταν πιάνω ακριβώς τη στιγμή που θέλω να αποτυπώσω».

Ο Ινδονήσιος φωτογράφος απολαμβάνει τις μακροφωτογραφίες ερπετών γιατί είναι αυθεντικές.

Οι φωτογραφίες του Yan Hidayat είναι πολύ συμπαθητικές στον τύπο, όπως, αυτή η φωτογραφία με ένα βάτραχο που τον κουβαλάει μία χελώνα.

Οι μακροφωτογραφίες του αρέσουν ακόμη γιατί πραγματικά «δοκιμάζουν την υπομονή». Αλλά τι κάνει μία εξαιρετική μακροφωτογραφία! Το μυστικό, όπως, δηλώνει ο έμπειρος φωτογράφος είναι «η υπομονή του να κυνηγάς τη μοναδική στιγμή», που είναι μία σοφή, περιεκτική και ποιητική συμβουλή.

ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο βάτραχος που χρησιμοποιεί το φύλλο σαν ομπρέλα, επίσης, κέρδισε την προσοχή πολλών.

Ή αυτά τα ερπετά που παίρνουν αυτές τις εκφράσεις

Ο Yan ακόμη αγαπάει να αποτυπώνει τη στενή διαμάχη μεταξύ ζώων στην άγρια φύση

Αλλά δεν πάει πίσω και στις μοναχικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close