Μενού

Αυτή η γάτα είναι από τα πιο όμορφα ατυχήματα της φύσης

Shares 418

χίμαιρα Γάτα Αυτή είναι η Κιμέρα, μια πανέμορφη γάτα από την Αργεντινή, της οποίας τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά είναι ο λόγος που σαρώνει το διαδίκτυο.

Η Κιμέρα μπορεί να είναι αυτό που λέμε γενετική χίμαιρα, ένα σπάνιο φυσικό περιστατικό όπου ένα άτομο αποτελείται από κύτταρα από τουλάχιστον δύο διαφορετικά πρωτότυπα αυγά. Συνενώνονται για να γίνουν ένας μονός οργανισμός, του οποίου το DNA προέρχεται από δύο τελείως διαφορετικά άτομα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι επίσης μωσαϊκό (γενετική), που είναι πολύ πιο κοινό στις γάτες, το οποίο είναι μόνο ένα μεμονωμένο ωάριο που συμβαίνει να έχει διαφορετικές ενεργές γενετικές εκφράσεις στα κύτταρά του. Μόνο ο έλεγχος DNA θα δώσει την απάντηση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι απλά πανέμορφη! Το γαλάζιο μάτι της φαίνεται ιδιαίτερα σαν μια πολύτιμη πέτρα, φωτεινή και όμορφη και εντελώς αντίθετη με το άλλο της μάτι. Η διάσπαση του χρώματος συνεχίζεται στο στήθος της στα μπροστινά πόδια της, με τις πλευρές αντεστραμμένες.

Η Κιμέρα δημιούργησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό στο Instagram, το οποίο ενημερώνεται τακτικά για την ζωή της γάτας, η οποία δεν γνωρίζει για τη φήμη της και την αγάπη που της δείχνουν οι λάτρεις τον γατών σε όλο τον κόσμο. Δείτε την!

Αυτή είναι η Κιμέρα, μια πανέμορφη γάτα από την Αργεντινή, της οποίας τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά είναι ο λόγος που σαρώνει το διαδίκτυο.

χίμαιρα Γάτα

Η Κιμέρα μπορεί να ανήκει στη γνωστή «γενετική χίμαιρα«, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο

χίμαιρα Γάτα

Το μπλε μάτι της μοιάζει με μια πολύτιμη πέτρα, φωτεινή και όμορφη και εντελώς αντίθετη με το άλλο της μάτι

χίμαιρα Γάτα

Η διάσπαση του χρώματος συνεχίζεται στο στήθος της στα μπροστινά πόδια της, με τις πλευρές αντεστραμμένες

χίμαιρα Γάτα

Κάνοντας την μοναδική και απολύτως πανέμορφη!

χίμαιρα Γάτα χίμαιρα Γάτα

 

 

Η Κιμέρα δημιούργησε ένα κοινό στο Instagram, με πάνω από 36.000 οπαδούς

χίμαιρα Γάτα χίμαιρα Γάτα

 

 

Το οποίο ενημερώνεται τακτικά καθώς προχωράει η ζωή της γάτας

χίμαιρα Γάτα

Μη γνωρίζοντας για τη φήμη της και την αγάπη που δείχνουν οι λάτρεις των γατών σε όλο τον κόσμο.

χίμαιρα Γάτα

Πηγή

Shares 418

Σχόλια


Read more:
Close