Μενού

Αδέσποτος σκύλος με τεράστιο τραύμα στο κεφάλι είναι μια ανάσα πριν το θάνατο, μέχρι που εμφανίζεται ο «φύλακας άγγελος» του

Shares 1K

κακοποίηση σκύλων Όταν ανακαλύφθηκε από έναν διασώστη ζώων στη Βραζιλία, αυτό το αδέσποτο σκυλί ήταν πολύ κοντά στο θάνατο, αφού είχε μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κεφάλι του. Ευτυχώς, αυτός ο «προστάτης» ζώων έσωσε τον σκύλο, φρόντισε τις πληγές του, και του έδωσε άλλη μια ευκαιρία στη ζωή.

Γνωρίστε τον Luciano, ένα αδέσποτο σκυλί από τη Βραζιλία. Όταν ο Wilson Martin Coutinho, επίσης γνωστός ως «προστάτης Coutinho» βρήκε τον Luciano, ο σκύλος είχε μια ανοιχτή πληγή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και είχε άμεσα ανάγκη από ιατρική φροντίδα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι θα αγνοούσαν ένα σκυλί σ’ αυτήν την κατάσταση, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη πλησίασε και έσωσε το άτυχο ζώο.

κακοποίηση σκύλων

Σε μια χώρα όπως η Βραζιλία, όπου υπάρχουν αμέτρητα αδέσποτα ζώα, διασώστες όπως ο Coutinho, που κάνουν τα πάντα για να σώσουν αυτά τα πλάσματα είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστοι.

Τα αδέσποτα σκυλιά σε αστικές περιοχές, που συχνά αποκαλούνται “τα σκυλιά της γειτονιάς,” βρίσκουν φαγητό από την μεγαλοψυχία των ντόπιων. Ωστόσο, η κακοποίηση αυτών των ζώων είναι επίσης συχνή, και πολλά σκυλιά έχουν γίνει στόχος βίας και βαρβαρότητας. Επίσης φημολογείται ότι η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για τη μετεγκατάσταση ή την ευθανασία των ζώων αυτών, προκειμένου να εξαλειφθεί το πρόβλημα.

κακοποίηση σκύλων

Όταν ο Martin είδε ότι ο Luciano ήταν στα πρόθυρα του θανάτου και χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα, χρησιμοποίησε το πουκάμισο του για να δέσει το τραυματισμένο κεφάλι του και τον πήρε στο σπίτι του για να του καθαρίσει την πληγή. Το ζώο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και θεραπεία.

κακοποίηση σκύλων

Απ’ όταν ο κτηνίατρος του έδωσε φάρμακα και έδεσε καλύτερα την πληγή του, για το Luciano ήταν απλά θέμα χρόνου να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση σκύλων κακοποίηση σκύλων κακοποίηση σκύλων

 

 

 

Ο Wilson κατέγραψε τη βελτίωση του Luciano κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Σήμερα, δεν έχει βελτιωθεί μόνο η υγεία του, αλλά και η ψυχική του κατάσταση. Άρχισε να τρώει περισσότερο και έγινε πιο ζωηρό και παιχνιδιάρικο σκυλί. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτός είναι ο ίδιος σκύλος μ’ αυτόν που βρήκε τότε ο Coutinho.

κακοποίηση σκύλων

Ο Luciano είναι ευγνώμων προς τον καλόκαρδο προστάτη του. Αυτός ο άνθρωπος νοιάστηκε και βοήθησε έναν ετοιμοθάνατο σκύλο, αλλά έχει κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό απ’ αυτό: Έναν παντοτινό φίλο!

κακοποίηση σκύλων

διαφορετικό

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close