Μενού

Αδέσποτος σκύλος τρέχει 250 χιλιόμετρα και τερματίζει μαζί με τον νέο του πατέρα!

Shares 353
Σκύλος μαραθώνιος Δεν υπάρχει κακή στιγμή ή δυσμενείς συνθήκες για να υιοθετήσετε έναν σκύλο. Όλα είναι θέμα καρδιάς και η Γκόμπι, ένα μικρό αδέσποτο κουτάβι από την Κίνα, το αποδεικνύει.
Το τετράποδο βρήκε τον άνθρωπό του φέτος τον Ιούνιο στη μέση του αγώνα 250 χιλιομέτρων 4 Deserts που ξεκινά από τον Μάρτιο και τελειώνει τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για έναν εξαντλητικό μαραθώνιο που πραγματοποιείτε στην έρημο της Κίνας. Ο σκύλος απλά πήρε μέρος στον αγώνα και κέρδισε την καρδιά του αγαπημένου του δρομέα, του Dion Leonard, ενός πολύ ανταγωνιστικού αθλητή από τη Σκωτία.
“Την 2 ημέρα, ήμουν στη γραμμή εκκίνησης και εκείνη στεκόταν δίπλα μου και με κοιτούσε. Σκέφτηκα πως αυτός ο μικρός σκύλος δεν θα άντεχε πολύ στο πλάι μου καθώς τρέχαμε μακριά αλλά κατέληξε να τρέχει μια ολόκληρη μέρα σε απόσταση 37 χιλιομέτρων.» δήλωσε ο δρομέας στο The Dodo. Όταν το κουτάβι δεν μπορούσε να συμμετάσχει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές της έδωσαν μια βοήθεια ώστε να είναι μαζί με τον Λέοναρντ.
Την τελευταία ημέρα, οι δυο τους διέσχισαν την γραμμή του τερματισμού μαζί. Τώρα ο Λέοναρντ είναι αποφασισμένος να την υιοθετήσει παρά τα γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει για να μεταφέρει το τετράποδο από την Κίνα στη Σκωτία. “Η Γκόμπι με επέλεξε για να είμαι φίλος της για πάντα.
Έτσι κάνω ότι μπορώ με μεγάλη υποστήριξη από όλο τον κόσμο που θέλει να συμβεί αυτό (να την υιοθετήσω)» δηλώνει ο Λέοναρντ.
Ο Dion Leonard αγωνιζόταν σε έναν μαραθώνιο όταν ένα αδέσποτο θηλυκό σκυλάκι τον συντρόφευε και έτρεξε 37 χιλιόμετρα σε μια μέρα.
Σκύλος μαραθώνιος

“Την 2 ημέρα, ήμουν στη γραμμή εκκίνησης και εκείνη στεκόταν δίπλα μου και με κοιτούσε.»

Σκύλος μαραθώνιος

“Σκέφτηκα πως αυτός ο μικρός σκύλος δεν θα άντεχε πολύ στο πλάι μου καθώς τρέχαμε μακριά.»

Σκύλος μαραθώνιος

“Αλλά κατέληξε να τρέχει μια ολόκληρη μέρα.»

Σκύλος μαραθώνιος

Όταν το κουτάβι δεν μπορούσε να συμμετάσχει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές της έδωσαν μια βοήθεια ώστε να είναι μαζί με τον Λέοναρντ.

Σκύλος μαραθώνιος

Την τελευταία ημέρα, οι δυο τους διέσχισαν την γραμμή του τερματισμού μαζί.

Σκύλος μαραθώνιος

Καθώς ο μαραθώνιος έφτασε στο τέλος του, το ταξίδι του Λέοναρντ και της Γκόμπι πρόκειται να ξεκινήσει.

Σκύλος μαραθώνιος

Ο Λέοναρντ είναι αποφασισμένος να την υιοθετήσει παρά τα γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει για να μεταφέρει το τετράποδο από την Κίνα στη Σκωτία.

Σκύλος μαραθώνιος

“Η Γκόμπι με επέλεξε για να είμαι φίλος της για πάντα. Έτσι κάνω ότι μπορώ με μεγάλη υποστήριξη από όλο τον κόσμο που θέλει να συμβεί αυτό (να την υιοθετήσω).»

Σκύλος μαραθώνιος

 

loading...
Shares 353

Σχόλια


Read more:
Close