Μενού

Αδέσποτο σκυλί βρέθηκε σε άθλια κατάσταση με έναν τεράστιο καρκινικό όγκο να «κρέμεται» από το σώμα του, μόλις του έδειξαν αγάπη και φροντίδα συνέβη το «θαύμα»

Shares 304

κακοποίηση σκύλων αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Όταν η Animal Aid Unlimited, μια οργάνωση που προσφέρει ιατρική βοήθεια σε ζώα στην Ινδία εντόπισε ένα αδέσποτο σκυλί με το όνομα Missy, είδε ότι είχε έναν μεγάλο όγκο που μεγάλωνε στο πίσω μέρος του σώματός του και αμέσως υποψιάστηκαν ότι μπορεί να είναι καρκίνος. Αποδείχθηκε ότι η Missy είχε μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια που μετατρέπεται σε καρκίνο αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

κακοποίηση σκύλων αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Κοιτάζοντας το μέγεθος του όγκου, οι εργαζόμενοι διάσωσης φοβήθηκαν ότι ο όγκος ήταν πολύ προχωρημένος… Αυτοί οι τύποι των όγκων σε σκύλους, αν ανακαλυφθούν νωρίς, μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα φάρμακο που ονομάζεται βινκριστίνη, η οποία μειώνει το μέγεθος του όγκου μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς. Αν και ο όγκος της Missy ήταν τεράστιος, η ανάρρωσή της ήταν απίστευτη.

Όταν οι εργαζόμενοι διάσωσης βρήκαν την Missy, ο όγκος ήταν τόσο μεγάλος που είχε βγει έξω, προκαλώντας απίστευτο πόνο στο καημένο το σκυλί. Οι διασώστες προσπάθησαν να πλησιάσουν τη Missy, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες. Η Missy ήταν απρόθυμη να λάβει βοήθεια από τους ανθρώπους και έτρεχε μακριά κάθε φορά που κάποιος την πλησίασε.

κακοποίηση σκύλων αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Οι διασώστες τελικά χρησιμοποίησαν ένα δίχτυ για να καταφέρουν να την πιάσουν. Η σύλληψη της Missy με δίχτυ μπορεί να φαίνεται ανήθικη, αλλά η θεραπεία των όγκων της είναι πολύ πιο σημαντική.

Όταν την εξέτασαν από κοντά, οι εργαζόμενοι διάσωσης ανησύχησαν ότι ο προχωρημένος καρκίνος της ήταν ανίατος… Τα σωστικά συνεργεία συνέστησαν ευθανασία, αλλά η Missy είχε τόση μεγάλη δύναμη και θέληση για ζωή που ήξεραν ότι έπρεπε να της δώσουν μια ευκαιρία.

Μετά από 4 μήνες χημειοθεραπείας, φροντίδας και αγάπης, ο καρκίνος έχει εξαφανιστεί και η υγεία της βελτιώθηκε σημαντικά.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Missy!

κακοποίηση σκύλων αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Τρέχει πάνω κάτω και ο όγκος της έχει εξαφανιστεί εντελώς! Πλέον μπορεί να χαρεί τη ζωή της!

diaforetiko.gr

Shares 304

Σχόλια


Read more:
Close