Μενού

6 τετράποδοι «μαχητές» που αποτελούν έμπνευση για όλους μας! (Εικόνες)

Shares 229

τετράποδοι

Δεν έχουν όλα τα σκυλιά την τύχη να γεννηθούν δίχως ελαττώματα κάθε είδους. Σε αυτό το άρθρο θα συνατήσετε 6 σκυλιά που παλεύουν με τις εκ γενετής δυσλειτουργίες τους. Είμαι τόσο χαρούμενος που οι γονείς τους τα φροντίζουν τόσο πολύ πορσφέροντας τους την απαραίτητη φροντίδα. Για μένα τα σκυλιά αυτά αποτελούν έμπνευση μαχητικότητας και τόλμης για τον οποιοδήποτε. Είναι παράδειγμα για όσους αγωνίζονται να καταπολεμήσουν τις σωματικές δυσλειτουργίες τους αψηφώντας τες.

1 O Ντέρμπυ γεννήθηκε με μία μορφή δυσμορφίας αντιβραχίονα ή αφύσικα μικρών ποδιών. Η οικογένεια που υιοθέτησε το σκυλάκι παρείχε τριών διαστάσεων προσθετικά μέλη που του επέτρεψαν να τρέχει, να πηδάει στον αέρα και να παίζει όπως όλα τα σκυλιά. Ο θετός πατέρας του λέει πως »τρέχει μαζί μας όλη την ημέρα…ποτέ δεν κουράζεται. Είναι τόσο ευτυχισμένος.»

τετράποδοι

2 Το περίεργο σκυλί. ο Πιγκ. Γεννήθηκε με αφύσικα χαμηλή σπονδυλική στήλη. Η γενετική ανωμαλία στην σπονδυλική στήλη είναι συνηθισμένη σε καθαρόαιμα σκυλιά, αλλά ο Πιγκ είναι ημίαιμο, έτσι λοιπόν δεν γνωρίζουμε γιατί εξελίχθηκε έτσι η ανωμαλία. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι ο Πιγκ παρά τις σημαντικές επιπτώσεις ζει ευτυχισμένος.

τετράποδοι

3 Το μονόφθαλμο σκυλί. Το όνομα της είναι Χλόη και υπέστη μια αφαίρεση ματιού λόγω γλαυκώματος. Η γενετική ανωμαλία είναι το γλάυκωμα (ισχυρή πίεση εσωτερικά στο μάτι) και ο μόνος τρόπος να ανακουφιστεί από τον πόνο είναι να αφαιρεθεί το μάτι. Ωστόσο η Χλόη ζει μία υγιής και χαρούμενη ζωή.

τετράποδοι

4 Ο Ντάνκαν το δίποδο σκυλί.

5 Ο μικρός Γερμανικός Ποιμενικός. Γνωρίστε τον Τάιγκερ, τον γερμανικό ποιμενικό, με μία σπάνια μορφή νανισμού, που προκαλείται από ένα πρόβλημα σε κάποιον ενδοκρινή αδένα. Ανάλογα σκυλιά φαίνονται φυσιολογικά μικρά σαν κουτάβια, αλλά μεγαλώνοντας σταματάει η ανάπτυξη τους.

τετράποδοι

6 Ο Ντιούκ. Γεννήθηκε με υποπλασία παρεγκεφαλίδας, μία κατάσταση που προκαλείται όταν δεν καταφέρνει να αναπτυχθεί η παρεγκεφαλίδα πριν γεννηθεί το κουτάβι. Τα συμπτώματα είναι οι τρόμοι, η σοβαρή αδεξιότητα στην κίνηση. Παρόλα αυτά περνάει υπέροχα.

τετράποδοι

Πηγή: animalplanet.gr

Shares 229

Σχόλια


Read more:
Close