Μενού

Pawp’s 24/7 διαδικτυακή κτηνιατρική κλινική που σώζει τα χρήματα που ξοδεύετε για το κατοικίδιό σας – Ορίστε πώς δουλεύει

Shares 0

Η καινοτόμα ιντερνετική πλατφόρμα κτηνιάτρων είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για την κλασσική ασφάλεια κατοικίδιων – με 24/7 πρόσβαση σε εξειδικευμένους κτηνίατρους, πρόσβαση σε $3.000 για μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και, προστασία για περίπου 6 κατοικίδια στο νοικοκυριό, μπορεί να βοηθήσει στην παροχή ουσιαστικής ιατρικής φροντίδας στους τετράποδους φίλους σας.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση: το κατοικίδιό σας ξεκινάει τον εμετό ξαφνικά, παρατηρείτε ένα περίεργο εξάνθημα ή μια συμπεριφορική αλλαγή και, δεν είστε σίγουρος αν αξίζει να επισκεφτείτε έναν κτηνίατρο. Άλλωστε, ποιος θέλει να ξοδέψει χρήματα για να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος για την επίσκεψη αρχικά; Αντί να προσπαθείτε να βρείτε πληροφορίες στο Google ή να αποφασίσετε να αφήσετε να περάσει αυτή η κατάσταση μπορείτε να βασιστείτε στο Pawp’ s digital online vet clinic για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε ποιοτική κτηνιατρική φροντίδα και βοήθεια για την πληρωμή της.

Για την τιμή των $19 κάθε μήνα, λαμβάνετε 24/7 πρόσβαση σε εξειδικευμένους κτηνίατρους (χωρίς ραντεβού ή ώρες αναμονής), ιδανικά για ιατρική, συμπεριφορική και διατροφική διαφώτιση που ταιριάζει στις ανάγκες του κατοικίδιού σας και, πρόσβαση σε $3.000 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (τα οποία δεν επιστρέφετε στη συνέχεια). Το καλύτερο απ’ όλα; Μία απλή εγγραφή μέλους προστατεύει περίπου  έξι κατοικίδια σε ένα νοικοκυριό, χωρίς επιπρόσθετο κόστος. Αλλά, ενώ μοιάζει με ασφάλεια κατοικίδιου δεν είναι –ορίστε πώς δουλεύει.

Pawp vs Pet Insurance: Pros and Cons of an Online Vet Platform

Η έρευνα μαρτυρά ότι από 164 εκατομμύρια γάτες και σκύλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο το 2,8% των κατοικίδιων είναι ασφαλισμένα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που εκατομμύρια κατοικίδια δεν προστατεύονται, από τότε που οι ιδιοκτήτες παλεύουν να καλύψουν το κόστος μίας έκτακτης επίσκεψης στον κτηνίατρο –ακριβά ασφάλιστρα που εξαρτώνται από τη ράτσα, την ηλικία και, άλλους παράγοντες, το μικρό έντυπο, χωρίς έκπτωση και ιδία συμμετοχή, ετήσιους περιορισμούς και επιστροφή χρημάτων και το γεγονός ότι καμία ασφάλεια δεν καλύπτει προϋπάρχουσες συνθήκες.

Από την άλλη πλευρά, το Pawp είναι μία εξαιρετική εναλλακτική, καθώς προσφέρει μία σταθερή χαμηλή τιμή $19/το μήνα ανεξάρτητα της ηλικίας, της ράτσας, της τοποθεσίας ή των προϋπαρχουσών συνθηκών και μία μόνη εγγραφή καλύπτει έως και πέντε κατοικίδια σε ένα νοικοκυριό χωρίς περαιτέρω κόστος. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει 24/7 πρόσβαση διαδικτυακά σε κτηνιάτρους μέσω κειμένου ή βίντεο κλήσης, ιδανικά για να έχετε άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε από ιατρικά θέματα σε διατροφικά σχέδια για το κατοικίδιό σας. Στην κορυφή, έχετε πρόσβαση σε $3.000 για μία επείγουσα επίσκεψη στον κτηνίατρο ακόμη κι αν η επίσκεψη αφορά προϋπάρχουσες συνθήκες.

Πέραν του ότι είναι περισσότερο οικονομική, προσβάσιμη και απλή για να σιγουρευτείτε ότι το κατοικίδιο λαμβάνει την ιδανική φροντίδα, αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να κάνει σίγουρο ότι κανένας ιδιοκτήτης δεν θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της πληρωμής ενός κτηνιάτρου και της ζωής του κατοικίδιου. Οι αριθμοί δείχνουν ότι ένα τεράστιο ποσοστό κατοικίδιων πεθαίνουν με ευθανασία γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι ανίκανοι να καλύψουν τις ιατρικές ανάγκες της πληρωμής –το φαινόμενο είναι γνωστό ως “οικονομική ευθανασία”- με κάποια καταφύγια να αναφέρουν ότι περίπου το 66% των περιπτώσεων ευθανασίας είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του ιδιοκτήτη να πληρώσει το κόστος της ιατρικής παρέμβασης. Το Pawp εγγυάται ότι θα υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα και προσπάθεια για να αποφευχθούν σημαντικά ιατρικά ζητήματα κι ακόμη όταν υπάρχει μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλύπτονται τα έξοδα κατευθείαν για τον κτηνίατρο στο νοσοκομείο της επιλογής σας –κάτι που περιλαμβάνει περισσότερα από ένα κατοικίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close