Μενού

Πάλεψε με κροκόδειλο για να σώσει το σκύλο της [vds]

Shares 138

Σκύλος Όταν η Lori Beiswenger άκουσε τον σκύλο της να ουρλιάζει, ήταν σίγουρη πως κάτι κακό είχε συμβεί. Ο τετράποδος φίλος της μόλις είχε δεχτεί επίθεση από έναν κροκόδειλο.

Η γυναίκα χωρίς να χάσει χρόνο και με ρίσκο για τη ζωή της άρπαξε τον κροκόδειλο από την ουρά ώστε να μην παρασύρει τον σκύλο στη λίμνη και τον πνίξει. Το ερπετό κατάφερε να ξεφύγει και πήρε τον 9 χρόνων Hope μαζί του.

«Μόνο την μουσούδα του μπορούσες να δεις να επιπλέει και κανείς μας δεν γνώριζε που βρίσκονταν ο κροκόδειλος. ήταν τρομακτικό!» δήλωσε η Beiswenger σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κροκόδειλος είχε αφήσει προσωρινά τον σκύλο και έτσι ένας άντρας που βρίσκονταν, εκεί κατάφερε κατάφερε με ένα φτυάρι να τον βγάλει έξω. Είχε σοβαρά τραύματα σε όλο του το κορμί αλλά μετά από πετυχημένο χειρουργείο είναι καλά και αναρρώνει.

Είναι η τρίτη φορά που ο Hope ξεγελά το θάνατο. Τις προηγούμενες δύο, η κηδεμόνας του τον υιοθέτησε λίγο πριν του γίνει ευθανασία και στάθηκε τυχερός όταν πριν λίγο καιρό τον χτύπησε αυτοκίνητο.

petsonly.gr

Shares 138

Σχόλια


Read more:
Close