Μενού

Αυτό το μωρό Πάντα προσπαθεί να αποφύγει την ώρα του ύπνου δείτε όμως την αντίδραση της μαμάς του… (Βίντεο)

Shares 214

πάντα Υπάρχει κάτι μαγικό με τα Γιγάντια Πάντα. Αυτά τα ασπρόμαυρα πλάσματα πάντα γοήτευαν τους ανθρώπους ίσως λόγου του σχήματος ή της ευγενικής τους φύσης.

Τα τελευταία χρόνια, με προσπάθειες και διπλωματία, η Κίνα στέλνει πάντα σε διαφορετικές χώρες μέσω ενός προγράμματος. Κάθε φορά που ένα νέο μέλος φτάνει σε ζωολογικό κήπο, ο ενθουσιασμός και η γιορτή είναι βασικά. Πλήθη και τα media καταφτάνουν για να τα δουν.

Για χάρη τους δημιουργούνται ειδικά μέρη και υπάρχει ομάδα με ζωολόγους, χειριστές και κτηνιάτρους. Αυτά τα προγράμματα είναι μεγάλης σημασίας καθώς αυτό το είδος κινδυνεύει με εξαφάνιση και οι επιστήμονες πιστεύουν πως υπάρχουν μόνο 1.500 με 3.000 σε όλο τον κόσμο.

Το 2008, ο ζωολογικός κήπος Taipei στην Ταιβάν παρέλαβε δύο Γιγάντια Πάντα, ένα αρσενικό που ονομάστηκε Tuan Tuan και ένα θηλυκό που ονομάστηκε Yuan Yuan. 5 χρόνια αργότερα και με τη βοήθεια της τεχνητής γονιμοποίησης, το ζευγάρι έκανε μωρό.

Το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στον κόσμο η γλυκιά Yuan Zai και στο παρακάτω βίντεο θα σας κλέψει την καρδιά. Η μητέρα της νομίζει πως αποκοιμήθηκε αρκετά γρήγορα και απολαμβάνει το φαγητό της αλλά το μικρό πάντα θέλησε να το σκάσει για να περιπλανηθεί στα γύρω δωμάτια.

Η μητέρα της την ανακαλύπτει όταν βάζει το κεφαλάκι στο δωμάτιο και σπεύδει να την πιάσει απαλά από το λαιμό για να την βάλει πάλι για ύπνο. Το μικρό πάντα είναι ενθουσιασμένο με όσα νέα πράγματα βλέπει αλλά η μητέρα της παραμένει πιστή στο ρόλο της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τα όμορφα πάντα και σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

tilestwra.com

Shares 214

Σχόλια


Read more:
Close