Μενού

14 εξαιρετικά κοστούμια υπερηρώων για το σκύλο σας το 2021

Shares 0

Τα τελευταία χρόνια που πέρασαν η ποπ κουλτούρα υποσκελίστηκε τελείως από υπερήρωες. Είναι απίθανο να δεις μία ταινία, να σερφάρεις στο ίντερνετ, να διαβάσεις τα περιοδικά, χωρίς, να δεις ούτε ένα «σταυροφόρο με μπέρτα» να ετοιμάζεται να τα βάλει με παλιανθρώπους. Και, επειδή συμβαίνει αυτό, είναι αδύνατο να μην ετοιμάσουμε μια λίστα με φοβερές στολές για το δικό μας τετράποδο υπερήρωα που θα φορεθούν αυτή τη γιορτή του Halloween (και όπως πάντα κατά τις γιορτές).

Τσεκάρετε τις επιλογές μας για τον τριχωτό φίλο σας. Και, σιγουρευτείτε να πάρετε τα μέτρα του σκύλου σας πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά!

Οι αγαπημένες μας στολές υπερηρώων για σκύλους

 • Rubie’s Marvel Classic Iron Man Costume

Ο Τόνι Στάρκ ή αλλιώς Iron Man είναι μία ένας από τους πιο σαρκαστικούς υπερήρωες εκεί έξω. Έτσι αν ο σκύλος έχει ολίγον θράσος η στολή αυτή είναι η καταλληλότερη.

 • Rubies Marvel Classic Spider-Man Costume

Είναι ο σκύλος αράχνη! Ντύσετε το σκύλο σας σαν το γνωστό υπερήρωα αυτό το Halloween με αυτό το κλασσικό κοστούμι.

 • Rubie’s Avengers Assemble Captain American Costume

Ο Captain America είναι ο πιο κλασσικός και υγιής ήρωας της Μάρβελ και με αυτό το κοστούμι ο σκύλος σας μπορεί να κερδίσει λίγο από τη λάμψη του.

 • Dc Comics Wonder Woman Costume

Είναι ο σκύλος σας μία δυνατή, θυελλώδης, θαραλλέα και τριχωτή γυναίκα! Τότε έχετε ήδη αργήσει να παραγγείλετε αυτή τη στολή.

 • Rubie’s Marvel Walking Thor Pet Costume

O Θορ φέρει το σφυρί σαν βασιλιάς της Άσγκαρντ και ο σκύλος σας θα φέρει το σφυρί σαν βασιλιάς στη γειτονιά σας.

 • Dc Comics The Flash Pet Costume

Εάν ο σκύλος σας τρέχει πολύ γρήγορα και δεν τον πιάνει το μάτι σας, πρέπει να του πάρετε αυτό το κοστούμι. Αυτό βέβαια αν μπορείτε να τους πιάσετε!

 • Rubie’s Marvel Universe The Hulk Pet Costume

Η καλύτερη αράδα που έχει πει ο Χαλκ : «Δεν θα σου αρέσω αν νευριάσω τελικά», μεταφράζεται στο σκύλο σας: «Δεν θα σου αρέσω αν πεινάσω τελικά»! Όπως και να ‘χει αυτό το κοστούμι κάνει δουλειά!

 • Dc Comics Superman Costume

Είναι πουλί είναι αεροπλάνο! Όχι είναι ο σκύλος σας! Δεν υπάρχει πιο κλασσικό κοστούμι για σκυλιά από αυτό!

 

 

 • Dc Comics Supergirl Costume

Έχετε ένα τετράποδο κορίτσι! Κανένα πρόβλημα! Η στολή αυτή είναι κλασσική όπως του Σούπερμαν και η κάπα μπορεί να φαίνεται πιο άνετη από άλλες στολές.

 • Rubie’s Batman Costume

Όπως ο Μπάτμαν είναι ο πιο εντυπωσιακός υπερήρωας στη Gotham, έτσι και ο σκύλος σας θα γίνει ο πιο εντυπωσιακός υπερήρωας στην περιοχή σας αυτό το Halloween εάν το ντύσετε με αυτή την περιβολή.

 • Dc Comics Batgirl Superhero Dog Costume

Ο μπάτμαν μπορεί να είναι ο βασικός ήρωας της Gotham, αλλά και η μπάτγκερλ δεν πάει πίσω –οπότε αν έχετε ένα σκύλο που αγαπάει τα φορέματα, φροντίστε να το ντύσετε με αυτό το κοστούμι με φραμπαλάδες.

 • Dc Comics Teen Titans Robin Pet Costume

Ο Ρόμπιν είναι ο πιο έμπιστος φίλος του Μπάτμαν. Ο σκύλος σας είναι ο καλύτερος φίλος σας στο πλευρό σας. Γι’ αυτό άλλωστε το κοστούμι του Ρόμπιν ταιριάζει γάντι!

 • The “Dark Knight” Joker Dog Costume

Εάν εσείς και ο σκύλος σας έχετε μαύρο χιούμορ, όταν πρόκειται για τις στολές υπερηρώων, παίξε σωστά το παιχνίδι σας αυτό το Halloween ντύνοντας το σκύλο σας με τη στολή του Τζόκερ.

 • Rubie’s Marvel Deadpool Superhero Dog Costume

Είναι ο σκύλος σας γελοίος; Εάν είναι έτσι φροντίστε να τον ντύσετε με το πιο γελοίο κοστούμι που υπάρχει εκεί έξω –Deadpool!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close